Foto bij Beating 101

mm, ie is een beetje langer dan normaal xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • annae

    Aahw wat een schatnes zijn t toch samen!!
    En ook zo grappig dat Nora niks doorheeft terwijl t telkens van de kleine mini dingetjes zijn die iedereen ziet...
    Tja een activiteiten week waar de helft van de leraren weg is en jij niet helpt daar een hele hoop wil je weten!!
    Tja bij mij daalt t niveau dan ook gaandeweg en gaat t bv later erover dat je de volgende dag samen een kopje thee drinkt in de hel. En nog meer zulk soort dingen alhoewel er soms ook wel serieuze dingen tussrn zitten maar eeb groot deel is dom...
    Nah das idd pas erg medelijden met jou maar nu heb ik toch een voordeel aan ver weg wonen je komt hoogstens 1iemand van je klas tegen (hoera)
    Thanks daarvoor gaat vast lukken!!
    En weet jij waarom mensen bij meisje wel vreemd op kijken als ze s avonds alleen fietsen en jongens niet want er kan toch gewoon bij beide wat gebeuren!!
    Ps lees nu eindelik dit stukje maar was gister een hele dag op kamp bezoek bij de bruggers en dat was echt super leuk en gezellig (ookal klinkt t mss vreemd) en natuurlijk vermoeiend en toen had ik me vermorgen natuurlijk weer verslapen ik helemaal haasten bleek dat die leraar kwartier te laat heerlijk zeg om dan zo te haasten en snel proberen te fietsen met tegenwind... En dan vervolgens ongeveer de hele dag niks doen omdat de helft weg is..

    1 decennium geleden
  • xxSophietje

    Ik leef nog so no worries haha en het is niet erg dat ik mijn verhaal 'moet' veranderen. Ik was toch nog niet begonnen maar liep alleen met het idee in mijn hoofd..
    Haha geplaag schrijven is altijd leuk. In bijna alle verhalen die ik ooit geschreven heb en waar romantiek in zit plagen ze elkaar super erg, omdat dat gewoon te leuk is om te lezen en schrijven. En persoonlijk vind ik het 'gezond' in een relatie dat je elkaar eens lekker kunt plagen.. Niet dat ik veel weet op relatie gebied maar als ik erover een droom of schrijf hihi (flower)
    Je stukje is echt super leuk geschreven! zo schattig dat ze dan aan allebei hetzelfde denken, ik smolt aah..
    Btw het is echt leuk dat je op reacties reageert. Jij bent tot nu toe de enige die echt reageert op mensen en dat is echt leuk!

    1 decennium geleden
  • Venicegirl

    Aardbeienijs is vies. Ze zijn zo lief samen :)

    Ik vindt het niet alleen diep in m'n hartje leuk hoor ik vind het helemaal leuk XD en helaas t het regende wel ik ben heerlijk natgeregend maar wel speciaal voor jou. Ja idd vandaag was echt geweldig, lekker uitgeslapen :) ben helaas wel twee keer zeiknat geregend want hier regent het ook de hele tijd het is nog niet eens herfst!!!! M'n haar gaat ook altijd zo lekker pluizen echt geweldige uitvinding regen.... Xx

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    hihi, dat moet idd raar voelen ^^ Een opa? Niet een oma? Ben je soms stiekem een man? O.o
    awww, dank je dat je me een van je katten wilt lenen (: Ik kan wel wat gezelschap gebruiken, I think :') Katten zijn lief, ik wil eigenlijk heel graag een kat, alleen mijn ouders willen het niet ): Ach, je hebt wel gelijk, ik ben pas 16, dus ook al heb ik nog nooit een vriendje gehad, ik heb nog een heel leven voor me ^^ Always think positive (: dus vielleicht is er ooit wel eens iemand in de verre toekomst die mij kan verdragen ^^
    Hmmmmm, ja ik zou het altijd kunnen proberen, opeens over lama's beginnen... Ik hoop alleen niet dat mensen dan gillend weg gaan rennen of zo...
    ooooooh, vandaar dat we nog niks gemerkt hebben van lama's die de wereld proberen te veroveren. Ze zijn gewoon stiekem bezig te infiltreren in het bestuur van alle landen over de wereld en als ze er uiteindelijk in geslaagd zijn alles te veroveren, dan pas roepen ze hun dictatuur van de lama's uit ^^ Haha, dat beeld van zo'n lama met zo'n nachtkijker, ik zie het helemaal voor me ^^ Er komt hier echt één of ander awesome idioot verhaal over lama's uit deze reacties ^^ (oké, nu zie ik een lama en een kangoeroe voor me, die samen in een gekkenhuis op een bank zitten tv te kijken :P geen idee waarom dit zo in mij opkomt?)
    Nou, als ik het zo hoor ziet het ernaar uit dat je het best wel goed doet bij LO (: Ik was al blij dat er nog 2 mensen na mij binnenkwamen toen we gisteren moesten hardlopen bij gym :P Ik suck echt in sport.
    Haha, de historie van de tonijnsalade: hoe wij erachter kwamen dat het tonijnsalade was voordat de leraar het ons liet zien. Goede titel voor een boek ^^
    nee, ik ben zelf geen lama, ik ben slechts een handlangster :Y) Ze vonden mijn tekening (die ik eigenlijk nog niet gemaakt heb, maar oké) zo mooi dat ze me hebben opgenomen in hun "lama-for-world-president"-partij ^^ (wat voor idiote verhalen komen er nu weer uit mijn vingers? haha ^^)
    Haha, jij bedankt, om elke keer zo lief verhalen voor ons te schrijven ^^ I like giving kudo's, you deserve them! (: En dit hoofdstukje is weer heel leuk! IJsjes!! =D Nu heb ik ook zin in ijs...
    En dat van die koekjes bakken had ik gelukkig nog net wel door ^^ (nou ja, ik wist niet zeker wat het nou precies waren, die dingen die ze aan het bakken waren, maar ik had wel door dát ze aan het bakken waren ^^ Koekjes zijn lekker (: )

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Zo schattig dat ze zijn! Haha ik lust ook geen aardbei ijs :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen