Foto bij Bottled Notes || Seven

Hi iedereen! (:
Sorry dat ik dit stuk niet eerder heb geactiveerd! Dat had ik echt wel willen doen, alleen ik was van woensdag tot vrijdag mee op brugklaskamp (als begeleiding dus) en de dag daarvoor lukte het niet om nog een moment te vinden om het te activeren en gisteren kwam ik een beetje doodmoe terug, dus toen is het ook niet gelukt. Oké, het klinkt echt heel erg stom als ik dat soort verklaringen loop te geven, maar het is wel gewoon zo (:
Maar in elk geval, ik vond het echt weer ontzettend leuk om al jullie reacties te lezen op het vorige hoofdstuk, met jullie verhalen over thee!! Ik vind dat soort dingen eerlijk waar echt leuk om te horen, haha ^^ Dus als je ooit eens zin hebt om nog eens een heel verhaal achter te laten in de reacties, aarzel dan vooral niet, ik vind het juist heel erg leuk ^^
Verder... Dit hoofdstuk is behoorlijk lang geworden, denk ik en ik hoop dat jullie dat óf juist heel erg leuk vinden, óf dat jullie het niet zo heel erg vinden. Persoonlijk lees ik graag lange hoofdstukken op Q, maar ik weet niet precies hoe dat nou bij andere mensen zit, volgens mij zijn er ook wel personen die dat helemaal niet leuk vinden.
Maar ik kan me trouwens best wel goed voorstellen dat er na dit hoofdstuk wel wat onduidelijkheden zijn, maar dat wordt als het goed is allemaal over een paar hoofdstukken weer duidelijk (; You'll see.
I really hope you will all like this chapter! (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Cannon

    Oeeh, brugklaskamp, leeeuk ^^
    En deze story gaat ook steeds leuker worden! ;D

    1 decennium geleden
  • pasta

    oelala super gaaf
    ik will ook op kamp ik hou van kamp:)
    maar serieus super gaaf verhaal echt mooi ook hoe je schrijft en zo echt gaaf
    ga alstublieft snel verderrr *puppy eyes * alsjeblieft???

    1 decennium geleden
  • Nashton

    Oeh, leuk, leuk, leuk. C:

    1 decennium geleden
  • Tahani

    Ah, me likes it. <3

    1 decennium geleden
  • Chuchote

    Prachtig :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen