Foto bij triest en troosteloos

Dit verhaal gaat over het dieptepunt in het leven van Lissane. Lisannes leven is triest, ze schrijft haar verhaal in haar dagboek. Haar enige echte vriend.

Lief lief dagboek

Mijn leven is zo triest! Ik ben werkelijkwaar troosteloos. Mijn wereld staat totaal op zijn kop en weet je waarom? mijn Oma is 2 weken geleden gestorven. Mijn o zo lieve Oma, ze was een goedhartig persoon. Mijn moeder ligt ziek in het ziekenhuis en je kan het al raden, mijn vader depressief. Mijn broer die eeuwig vlucht voor zijn problemen is er weer vandoor gegaan. Met zoals altijd een smoes, een formidabele smoes. een smoes waar iedereen intrapt. Hij is zo doorzichtig, maar niemand die door hem heen kijkt. Hij is aan de andere kant van het land gaan studeren, psychologie, net wat hij nodig heeft. Mijn vader kan als mijn broer afgestudeert is ook wel eens bij hem lang komen. Maar goed ik dwaal af. Ik ben hier dus alleen, het Lijkt wel alsof iedereen mij vergeten is. Mijn vriendinnen willen me troosten, ze WILLEN het, maar ze kunnen het niet. Ze weten niet hoe. Ze proberen me op te vrolijken met dingen waarvan zelfs een zwerver die in het park uit de prullebak eet weet dat ik of nee NIEMAND daar blij van wordt.
- een week later-
Zoals ik al zei, mijn vriendinnen doen de domste dingen, maar dit is echt het toppunt!vorig jaar tijdens de zomer vakantie had ik 2 jongens ontmoet weet je nog? Mart en Dex. Ik vond mart heel aardig en knap, wat waren dat goeie tijden. Dex was daarin tegen niet uit te staan! Ik deed net alsof ik hem aardig vond zodat ik met Mart kon omgaan.
En weet je met wat voor "leuke" verassing mijn vriendinnen kommen? Gezellig een weekendje weg met Dex, leuk samen kamperen in het bos. Blegh! Hoe kunnen ze dat nou doen!
-nog een week later-
Ik kon Dex moeilijk afwijzen dus ging ik samen met hem kamperen in het bos van de Veluwe op een natuurkamping. Een natuurkamping zonder toiletgebouw! Wild plassen, dat kon er ook nog wel bij. Maar goed ik moest het weekend dus zien door te komen. gelukkig waren het maar 2 nahtjes. De eerste dag en nacht liepen wel goed, ik probeerde aardig te doen en tot mijn verbazing lukte dat. De tweede nacht verliep eigenlijk ook wel goed, maar totaal anders dan verwacht. Ik was in slaap gevallen in het gras bij het kampvuur terwijl ik een boek las. ik sliep, maar werd voorzichtig wakker. Iemand haalde het boek wat ik aan het lezen was uit mijn gezicht en legt een deken over me heen. Aan de heerlijke warme geur te ruiken was het Dex. Hij gaf me een klein twijfeled kusje op mijn wang. Door zijn beweging viel er een lok haar over mijn gezicht, het kietelde. Maar ik bleef doen alsof ik sliep. Voorzichtig en liefkozend veegt hij de sliert haar terug op zijn plaats. hij legde zijn hand terug op mijn wang en zoende me op mijn mond. Heel even dacht ik dat ik moest kotsen van walging, maar eigenlijk voelde het best goed. Zijn warme lippen op de mijne en nog steeds zijn zachte hand op mijn wang. Ik wilde hem! Al die tijd al, maar ik wist het zelf niet. Ik nam zijn gezicht tussen mijn handen en zoenden hem terug. Ik voelde dat hij schrok, maar hij herstelde zich snel. We zoenden en zoenden todat we te moe waren om door te gaan. Ik ging tegen hem aan liggen en viel in slaap.
De volgende morgen werd ik wakker, Dex zijn mobiel ging. Ik nam hem snel op voordat Dex wakker werd. Ik kreeg ene Lisa aan de lijn, zijn vriendinnetje. Hij had tegen haar gezegd dat ik zijn nichtje was. Hij heeft haar bedrogen, nog erger hij heeft mijn hart gebroken.

snap je nu waarom ik zo triest ben? Zo troosteloos?

xxx de tranen van Lisanne

Reageer (4)

  • jio43

    Jammer voor je

    1 decennium geleden
  • Stitch

    verder

    1 decennium geleden
  • Folklore

    Cool!:D(Y)

    1 decennium geleden
  • SummerLover

    Leuk verhaal(Y)(Y)
    Vooral het einde(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen