Foto bij Beating 102

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • BlueJays

    Word je wel vaker opa genoemd dan? Haha (: neeeee, alsjeblieft, hou je wandelstok hierbuiten, ik zal lief zijn!
    Hmmmm, ik heb liever een levende kat om eerlijk te zijn. Begrijp me niet verkeerd, maar opgezette dieren creep me out :s :p (amazing half Nederlands half Engels taalgebruik, haha ^^)
    Nope, nog nooit een vriendje gehad, ook niet in de kleuterklas. Er was wel een jongetje waar ik vaak mee speelde en ik zei altijd dat ik verliefd op hem was, maar ik geloof niet dat dat wederzijds was )': dus ik ben net zo loner als jij, nu kunnen we gezellig samen loner zijn ^^ samen met die kangoeroe en lama die op de bank tv zitten te kijken en bier drinken, hahahahaha, dat beeld dat jij zojuist schetste was echt geniaal ^^ echt, deze verhalen zijn zo idioot, maar ik vind ze best wel geweldig ^^
    Ik ben trouwens op jouw aanraden ergens over lama's begonnen in een reactie hier op Q ^^ (nou ja, het was ergens bij een Q&A, waar ik maar wat random vragen over lama's heb ingetypt ^^ dan mag het (: )
    Nou, je kan niet erger zijn dan ik bij LO, die na 800 meter rennen al zowat dood is en die zeker weten nog geen zes gaat halen voor speerwerpen... Meestal gooi ik zo'n speer met een heel mooi boogje, maar komt het vervolgens een paar met verderop alweer neer... Ik had één keertje wel bijna zo ver gegooid dat ik een 6 zou kunnen halen, maar daarna niet meer ): we gaan wss volgende week pas voor een cijfer, maar vorig jaar had ik een 5, dus ik moet maar niet al te veel hopen. Ik ben denk ik al blij met een 5, want dit jaar ligt de norm weer hoger.
    Hmmm, waarschijnlijk ben ik niet heel goed voor te stellen als bodyguard (A). Volgens mij heb ik niet echt zo'n gevaarlijke uitstraling...
    Ik vraag me af of ik dat zou kunnen, een boek schrijven over tonijnsalade.
    Ik ben geloof ik best goed in lange teksten schrijven die nergens over gaan, maar ik weet niet of een heel boek me zou lukken. Zou wel best stoer zijn trouwens, haha ^^
    Haha, stoer dat jullie op een James Bond manier op de foto gingen!! ^^ doen jullie dat altijd, een thema voor je schoolfoto's? Bij ons is het gewoon altijd saai, met de klas bij elkaar op zo'n ding en proberen te lachen... Ach, je zult vast geen lelijk gezicht hebben hoor! Ik heb je dan wel nog nooit gezien, maar ik denk dat het reuze meevalt (: en mijn schoolfoto's zijn ook altijd lelijk, dus zelfs als je de foto niet mooi vind, dan ben je niet de enige die dat heeft (:
    Aaaww, Norry is weer schattig ^^ stiekem denk ik ook net als Harry dat Nora het wel leuk vond dat hij belde ^^ ze houden van elkaar! Ook al zeggen ze dat niet letterlijk, ik vind dat het wel zo is ^^ very leuk hoofdstukje!! Snel weer eentje? (: Because I love this story ^^

    P.s. Trouwens, wat xxSophietje hier ergens onder zegt, dat vroeg ik me laatst ook af. Ik heb jou geloof ik nog nooit echt gevraagd wie jouw favo van 1D is. Als je die hebt. So now I'm curious, wie is jouw favoriet? (: (of is het Liam? Omdat je eerste story over hem ging... Maar dat zegt trouwens nog niet per se iets...)

    1 decennium geleden
  • annae

    Wat een schatje is harry toch ook maar nora heeft wel gelijk hij moet niet onmogelijke beloftes maken!!
    Nog steeds niet beter geworden in op foto's staan Ik iig niet !!
    Aah das echt zielig voor jou je had zeker ook van die prachtige hardloopzooi aan (of tenminste bij mij is t zo uber mooi)
    Ik ben zo goed in time zeg nu voor de afwisseling wel (hoera) maar normaal is dat dus niet zo heb ik net zo reactie neergezet dtaat er daarna nog een nieuw stukje en denk ik echt ooh ik faal
    Tja ik vind t gewoon discriminatie want er zijn ook van die jongens waarvan ik denk volgens mij ben jij een makkellijker slachtoffer en alsnog kijkenze mij vreemd aan en hij niet like wtf?!
    Ik zal idd aan de leuke dingrn andeds is t een kutdag maar wil t onthouden als leuk!!
    Ps na een batterrij dir halfverwege bij 50%random uitviel rn niet meer aan wku gelukkig nu wel maar hier is dan uiteindelijk de reavtie al is die wss wat minder spontaan...

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    (Huil)

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Omg zo triestig vandaag, 1D komt nie naar belgie :;

    1 decennium geleden
  • xxSophietje

    hahaha VOEL JE NIET SCHULDIG!! en ik vind je schrijfsels geweldig!! btw wie is je favoriet van 1D eigenlijk.. just curious..
    Hahah je hebt vast geen lelijk gezicht, dat kan niet want ik heb prijs nummer 1 op dat gebied hahah. Ik haat schoolfoto's altijd. Ik heb er in 5 jaar nog nooit goed opgestaan. Maar dat was ook onmogelijk want het koste de fotograaf precies twee seconde om een foto te maken. Je ging in een busje zitten en voordat je uberhaupt kon lachen was hij al klaar..
    Benieuwd naar het volgende hoofdstuk!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen