"Welkom eilandbewoners bij de 4e proef. Vandaag gaan jullie weer strijden om immuniteit. Maar eerst wil ik vragen aan kamp Noord om 3 personen uit te stellen van deelname vanwege het feit dat kamp Zuid nog met maar 5 mensen over zijn". Kamp Noord overlegde en uiteindelijk waren het Kamil, Xia en Mary die niet meededen. "Oke nu kies iemand uit elk kamp die heel goed kan puzzelen". Voor Noord was het Natalie en voor zuid was het Tomi.
"Dit is de proef op dat tafeltie liggen 2 puzzelstukjes die je nodig hebt voor een puzzel van 6 stukjes. De overige 4 stukjes liggen 40 meter de zee in. 4 stukjes liggen op een plateu. Een voor een mogen de kampgenoten een puzzelstukje halen maar de puzzelaar mag pas puzzelen als alle 6 de stukjes gereed zijn. Dus zwem zo snel mogelijk. Zijn jullie er klaar voor 3.2.1 start.

Voor Noord was Gracie als eerste ze zwemde in de schoolslag richting het plateau. Arjan van Zuid deed hetzelfde. Gracie kwam als eerst op het plateau en dook naar onder zij had het in een keer en zwemde supersnel terug. Arjan had het ook en volgde snel.

Yulia was als tweede voor Noord zij was heel langzaam. En werd ingehaald door Kira van Zuid die met ruime voorsprong het stukje ophaalde. Maar daarna verzwakte ze en zwemde even langzaam maar ze had nog steeds een voorsprong. Kira kwam aan op het strand en liet Leryn zwemmen die langzaam was net als Willie die na Yulia kwam ze kwamen tegelijk te liggen en kwamen ook weer tegelijk op het strand.
Het ging nu tussen Polina van Zuid en Sanneh van Noord. Polina ging er supersnel vandoor en was als eerste op het plateau. Sanneh was wat langzamer en kwam pas op het plateau toen Polina het laatste stukje binnen had gehaald. Sanneh zag dat en ging als een speer door het water heen. Tomi was al aan de puzzel begonnen en het ging goed. Natalie begon er ook aan maar was niet zo snel als Tomi.
Tomi legde de laatste hand aan de puzzel en het was gedaan, Kamp Zuid was de winnaar van de 4e proef.
Polina juichde maar LEryn nog meer.

"Gefelicteerd kamp Zuid met het winnen van jullie eerst proef. En kamp Noord jullie moeten helaas naar de eilandraad".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen