Alvaro, Kia en Raymond zaten zich te vervelen op het eiland toen Yulia eraan kwamen,
"Yeeh nog een vrouw eindelijk".
"Hallo allemaal OMG dit is echt een klein eiland".
"En moet je nagaan er komen nog 4 afvallers".

Er kwam een boot aan met Marc erop.
"Afvallers welkom op het afvallerseiland helaas is er plaats voor 2 personen dus we gaan een proef doen waar 2 personen naar huis gaan.
Ik zal het uitleggen kom mee dan gaan we naar het proefeiland".

Alvarro, Kia, Raymond en Yulia kwamen aan op het eiland waar 4 rekstokken hingen 5 meter boven het water.
"Afvallers ik denk dat jullie de proef al een beetje begrijpen hier gaan jullie allemaal aan hangen aan de rekstokken de eerste 2 die eraf vallen moeten helaas naar huis. Maar de wedstrijd is dan nog niet afgelopen want degene die het langst blijft hangen hoeft de volgende afvallersproef niet mee te doen en zit dus bij de laatste 4 afvallers voor de samensmelting en heeft dan al 25 procent kans om terug te komen in de expedite".

Iedereen ging eraan hangen en de proef begon. Het was al meteen zwaar voor Raymond die het zwaarste was van iedereen.
Yulia was sterk en had het makkelijk en begon zich te concentreren. Na 5 minuten hadden Kia en Alvarro het moeilijk maar Alvarro viel als eerste.
En dat betekende dat Alvarro de eerste afvaller was dit seizoen. Alvarro ging terug naar het strand en de tranen begonnen te komen. De andere kandidaten gingen verder na 17 minuten was het afgelopen voor Raymond. Hij schold omdat hij de 2e afvaller was. Kia en Yulia gingen dus door maar wie won deze opdracht. Het was Yulia want na 20 minuten viel Kia en Yulia daarna. Dat betekent dat Yulia sowieso 25 procent kans heeft om de samensmelting toch te halen.

"Allereerst gefelicteerd Yulia met het behalen van deze proef. Maar Alvarro en Raymond jullie moeten helaas de expeditie verlaten wat vinden jullie ervan".
"Niet leuk natuurlijk ik had meer verwacht" zei Raymond. "Ik vond dat ik het best goed deed ondanks dat ik als eerste weggestemd heb ik toch langer dan een week op dat eiland gezeten en dat is best een prestatie vind ik van mezelf". Goed gezegd jongens maar jullie moeten vertrekken bedankt voor het meedoen.
Alvarro pakte de vlag van El Salvador en Raymond de vlag van Suriname en ze verlieten de expedite.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen