Foto bij ~4~ Harry

Nog steeds geen plaatje die bij het verhaal past...
En ik lig ziek in bed...
Maar ik probeer er wat van te maken

Ik was rustig door villa Malfoy aan het wandelen tot ik plotseling iemand hoorde krijsen:
"JE MOET ME HELPEN, IK HEB EEN BAD HAIR DAY!" ik liep de hoek om om daar Bellatrix en Narcissa aan het worstelen. Ik kon het niet helpen maar ik begon keihard te lachen. Bellatrix gromde en rende achter me aan "KOM HIER STOMME SNOTTER!" nog steeds lachend rende ik weg.
"Kom, we gaan je haar doen," hoorde ik Narcissa zeggen. Ik struikelde en viel brullend van het lachen met een harde smak op de grond.

Ik lachte nog steeds toen Lucius de hoek om kwam lopen. Hij trok een gezicht alsof er een dode trol voor zijn voeten lag en draaide zich om. Ondertussen was ik weer gekalmeerd. Ik stond op en zag dat Voldemort de hele tijd met een my little pony masker naar me aan het kijken was.
"Je weet toch wel dat staren uiterst onbeleefd is hè?" vroeg ik hem. Hij mompelde iets en keek op zijn pols, alsof hij een horloge droeg. "Je gaat toch niet zeggen dat je jaloers bent op mijn neus!?" riep ik uit. Voldemort gromde en liep met zijn gebruikelijke gehuppel weg.

Ik liet me op mijn bed vallen. De deur ging open.
"Oh, wat doe jij hier?" gromde Draco me toe.
"Geen idee eigenlijk, ik vind het hier wel prettig, je zou bijna denken dat we deze kamer delen!" antwoordde ik. Het was geweldig om hem er dagelijks aan te helpen herinneren dat zijn kamer niet meer zijn kamer was.
"Liberacorpus" Ik werd zoals gewoonlijk weer in de lucht opgehangen.
"Draco, ik snap dat je dit de perfecte manier vind om je liefde voor mij te uiten, maar straks kots ik nog over je heen!" Hierna viel ik vrijwel altijd meteen weer op de grond en verliet Draco de kamer. Vandaag dus weer

Reageer (3)

  • Rawiyah

    nee, het moet wel Drarry worden!

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    ik vind de plaatsjes tot hiertoe altijd geweldig!

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Dunedain

    Beterschap (flower)
    En nu je toch in bed ligt, heb je mooi tijd om te schrijven (hint, hint)(nerd)(nerd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen