Hallo lieve mensjes!
Ik ben (al weer een tijdje) terug in Nederland. Mijn verblijf in Davos, Zwitserland is goed verlopen, en heeft zijn vruchten afgeworpen; Ik heb mijn energie weer terug!
Ik ga weer naar school, doe alle dingen die ik hoor te doen, kortom, ik ben weer de oude(:

Ik zal snel weer beginnen met schrijven, maar...omdat ik alles doe wat iemand van mijn leeftijd hoort te doen, heb ik minder tijd:(
Ik zal proberen om elke week een hoofdstukje te plaatsen, maar ik weet niet of dat redelijk is. Het spijt me zeer.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen, waarschijnlijk wel, want jullie zijn de meest begripvolle lezers ever, jullie hebben me vaak gesteund als ik weereens ziek was of wat dan ook, en weereens een hoofdstukje had geplaatst met daar in vermeld dat ik nog weer minder ging schrijven.

Schrijven is nog steeds een grote hobby van mij, en ik zal er voorlopig ook niet mee stoppen, maar ik kom dus af en toe een beetje in de knoop met de tijd, helaas.

Als jullie details willen weten over mijn verblijf in Davos, zet dat dan in een reactie, dan zal ik een volgend hoofdstukje aan mijn verblijf wijden.

Zouden jullie sowieso alsjeblieft een reactie willen plaatsen, zodat ik weet hoeveel mensen dit verhaal nog daadwerkelijk lezen. Het hoeft geen lange reactie te zijn, een simpele 'hoi' o.i.d. is genoeg. Alvast bedankt!

Liefs, Marieke aka Lost Cause

Reageer (1)

  • Peperoni

    Welkom terug, schat. ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen