Wauwww ik ben echt zo blij met al die superleuke reacties en abo's, echt zoo bedankt allemaal! (flower) love jullieee
Omg deze sory is echt niet goed voor mij, whahaha. Net een glas water over mijn zusje heen gegooid toen ze me beledigde 0.0
Kudooo? *puppy oogjess*

'BELLA! DOE DIE DEUR OPEN! IK WIL MIJN MY LITTLE PONY SOK TERUG!' krijste Voldemort door mijn deur. Sinds Harry hem eraan had herinnerd dat hij nog steeds geen chirurg had gevonden die hem zijn neus terug kon geven, was hij niet meer te genieten vandaag.
"TAKE ME DOWN LIKE I'M A DOMINOOOOO' gilde ik mee met Jessie J. Voldie wist niet dat zijn sok al lang het raam was uitgevlogen, en waarschijnlijk was opgegeten door één van de Geiteenhoorns. Dat zijn de huisdieren die we hier hebben, en ze vreten werkelijk alles. Zodra je ene schoen in de tuin terecht komt, kun je het beste meteen de ander erachteraan mieteren. Want je schoen is al weg voordat hij de grond kan raken, en aan één schoen heb je natuurlijk niets, tenzij je zo snel geen toilet kunt vinden natuurlijk..
Voldemort begon aan de deurklink te rammelen. Helaas smeerkaas, die sok zat nu te verteren in een Geiteenhoorn-maag.
Na nog een kwartier begon ik het zielig te vinden. Ik deed de deur open en vertelde hem wat ik met de sok had gedaan, waarna hij met een vleesmes en worstjes om zijn nek naar buiten zoefde.
Toen ik uit het raam keek, zag ik een eindje verderop Harry met Draco ruziemaken. Ik bedacht me ineens dat ik nog niet eens wist hoe die snotneus er nou achter was gekomen dat ik zijn oma was. Ik liep als een ware Pink Panther door de gang, en glipte Harry en Draco's kamer binnen. Ik schrok me helemaal plat toen er een glow in the dark-masker van Bugs Bunny naar beneden viel, die blijkbaar op de deur lag. Van de schrik had ik het ding met mijn stok verbrand. Ik bleef minstens een minuut doodstil staan, mijn stok gericht op het smeulende restje van het masker.

Reageer (3)

  • girltough

    pfffff.... *Probeert lachen in te houden*

    1 decennium geleden
  • Puntjuuhh

    Meid... Je bent een genie!

    1 decennium geleden
  • DancersHeart

    Omg....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen