Foto bij Doe het, of anders: Kogel door je kop!!!

Een nieuw hoofdstuk...

Je kijkt Milan beangstigend aan. " Het is niet waar. Ik wil het niet meer. Zonde van me tijd, ik doe het niet." " Sindy je moet wel. Anders gebeurt er wat met je, en dat wil ik echt niet hebben hoor." Je loopt naar de telefoon. Je draaid het nummer 112, en wacht af. " Hallo dit is het centraal alarm centrale. Kan ik u helpen?" " Jha graag, ik ben Sindy Vissers en ik wil iemand aangeven voor bedreiging van de dood en verhandeling van mystieke spullen." " Ja maar mevrouw Visser, dat kan ik niet maken. U mag iemand niet zomaar beschuldigen." Piep piep piep. Je heb opgehangen. " Waarom gelooft niemand mij? Ik sta er helemaal alleen voor"
"Nee dat sta je niet. Ik ben er voor je. En ik help je er door heen." Je vind Milan zo lief! Je moeder roept dat je moet gaan eten. Als je beneden komt zegt je moeder: " We gaan vandaag mijn specialiteit eten!! Gehakt balletjes in zoetzure saus (is echt lekker, dat eten wij vaak:9~) " " Milan, dit is echt lekker, eet je mee?" " Ja van mij mag het hoor, ik heb zat gemaakt. Bel je ouders anders ff op. Hier is de telefoon" Milan belt zijn ouders en even later zegt hij dat het kan. Jullie gaan eten en je moeder doet normal tegen Milan. Als je moeder dan per ongeluk een glas wijn omstoot komt dat op jouw kleren. Je gaat dan naar boven om een ander shirt aan te gaan trekken. Je bent op weg naar boven als je je moeder hoort praten over jouw. Je besluit om het maar af teluisteren. Je hoort je moeder praten over je moeilijke jeugd en ze vind Milan een geschikt vriendje en bla bla. Zo opgelucht als dat je bent loop je weer naar boven en trek een nieuw shirt aan.

Milan blijft tot laat en je moeder heeft jouw appart genomen en zegt: " Sindy, Milan is een geschikt vriendje. Ik heb he goedgekeurd." Je bent blij en omhelst je moeder. " Kom ik ongelegen" Milan staat in de deur oppening. " Ik moest maar eens gaan. Dag Sindy, Dag Mevrouw Visser" Je laat hem de deur uit en gaat naar je kamer.

Reageer (2)

  • nerveus

    Leuk, snel verder! :D

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    Oehh spanneeeendd:D
    snel verderrr(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen