dit zijn de leerlingen die zeker op de school zitten ( naast andere )
zij 3 zijn voorlopig de hoofdpersonages ( er kunnen er nog bij komen )
POV van alle 3, met afwisseling



Mijn naam is Yazmyne Kennedey. Als je me voor de eerste keer ziet, denk je vast dat ik stil ben. Dan ben ik ook, tot je me beter leert kennen. Mijn familie zegt dan ook dat ik een superleuke gezelschap ben. Verder hou ik van alle vakken, behalve automechanica. Dat is iets meer voor jongens.




Hi. Ik ben Lucas McGregor. Als je iets wilt weten over de laatste nieuwe mode, ik ben je man. Mode is mij ding en dat is altijd al geweest. Ik probeer zoveel mogelijk modeshows van dicht bij te zien. En ik ben homo. Niet veel jongens durven uit de kast te komen, maar ik wel. Neem me zoals ik ben! Oh ja. Ik ben erg goed in wiskunde, waardoor ik bijles geef aan diegene die het daarmee moeilijk hebben.




Ik heet Angelique Smith. Ik ben de beste van de klas met latijn, zit in allerlei clubjes en organiseer van alles. Ik weet altijd de laatste roddels van iedereen op school ( ja, zelfs van de leraren ). Ik ben een echt feestbeest, maar ga zowat dood als ik een onvoldoende heb. Ik heb een obbsesie voor hakken. Ik heb ze in alle kleuren en vormen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen