Foto bij Heartbreak Ten

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • nialldream

    Youre amazing, just the way you are. (H)

    1 decennium geleden
  • xXLovaticxX

    Stay strong sweetheart! (H) I know it will be alright, one day, i promise! I love ya!
    I am here if you want to talk hun xx

    1 decennium geleden
  • Musicbutterflyx

    Stay strong!! Ik hou van dit verhaal, dus ik blijf trouw wachten x

    1 decennium geleden
  • Pritzzel

    Everyone is beautiful in their own way (H) Dikke knuff!


    Je hebt een fantastische schrijfstijl! # Loveitsodamnmuch!

    Snel verder(A)

    1 decennium geleden
  • AlphaWolve

    Oké... Laat ik bij het begin beginnen:
    Ik hou van dit verhaal, en vind dat je heel goed schrijft. Verder snap ik niet waarom je onzeker bent over jezelf, want.... Zet je schrap.... Dit is mijn speech:
    "Mensen zijn allemaal anders. De ene is mooi, maar heeft nauwelijks talenten. De ander is lelijk, maar erg aardig en getalenteerd. Zo heb je nog meerdere combinaties. Maar als iemand jou pest, uitscheld of wat dan ook, alleen omdat je zogenaamd "anders" of "niet normaal" bent, betekend alleen dat zij zielig zijn. Zij hebben het lef niet om het in zijn of haar eentje tegen je op te nemen, en persoonlijk te praten. Zij hebben het lef niet om zichzelf te zijn. Zij hebben het lef niet om zogenaamd "anders" te zijn. Iedereen is nou eenmaal anders! Niets is normaal! En daarom moet je weten dat, hoe onzeker je ook bent, of hoe gemeen je ook doet, dat je blij moet zijn met hoe je bent. Dat je blij moet zijn dat je een talent hebt. Dat je blij moet zijn met jezelf want sommigen zijn dat niet, omdat het door anderen niet geaccepteerd wordt. De wereld is nou eenmaal niet eerlijk, maar daar moet je maar mee leren leven. Weet gewoon, dat er van alles een zonnige kant is, al is die niet altijd zichtbaar...."
    Wauw... Ik ben echt trots op deze woorden. Niet normaal!
    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen