Foto bij Chapter 56

DIT IS ANNA :)

-xxx-

Zo snel als ik kan, loop ik naar Niall en plant een kusje op de plaats waar Liens hand zijn wang net raakte. De bitch.
“Alles oke?” vraag ik bezorgd. Hij knikt zachtjes en beteuterd staart hij naar de grond. “Hee, het komt goed” fluister ik hem toe terwijl ik mijn armen om hem heensla. Hij knikt zachtjes en forceert een glimlachje. Ik glimlach lief terug en woel met mijn hand zacht door zijn haren. “Kom, dan gaan we terug naar de lads” zegt hij na enkele minuten stil naast elkaar te hebben gezeten op dat bankje. Ik knik. Hopelijk hebben ze al een oplossing bedacht, bedenk ik me. We lopen een eindje met onze vingers in elkaar verstrengeld, als Niall plots blijft staan. “Anna?” hoor ik zijn prachtige stem vragen. “Niall?” vraag ik op dezelfde toon terug. Hij gaat op één knie voor mij zitten, waarna ik hem zachtjes ‘shit’ hoor mompelen en hij zijn veter strikt. Ik grinnik zachtjes. Nialler toch, valse hoop geven, kan je ook wel goed…

Plots voel ik een druppel op mijn hoofd. Ik zucht en kijk naar de lucht. En ja hoor, het begint zachtjes te regenen. Ik zucht. “Niall, het re-“ maar verder kom ik niet. Niall neemt mijn hand en begint te lopen. Niet zomaar lopen, maar echt sprinten. Serieus? Wat is zijn probleem?! “Niall” hijg ik 2 straten verder, “stop alsjeblieft”. Mijn conditie is in 1 woord verschrikkelijk. Verschrikkelijk slecht. Ik héb eigenlijk om het zo te zeggen geen conditie. “Straks. Paparazzi.” hijgt hij terug. Ik haal mijn schouders op en besluit mijn energie maar wat te sparen.

Doodop en doorweekt komen we uiteindelijk aan bij zijn huis. Kon ik maar even douchen. “Wil je douchen?” hoor ik Niall vragen. Wait, whut? Kan hij mijn gedachten lezen of zo? Verbaasd knik ik. Hij glimlacht. “Ik vraag aan Zayn wel wat kleren van Carolien” meldt hij. Ik knik. “De badkamer, waar is die?” vraag ik logisch. Hij grinnikt. “Boven” antwoordt hij met zijn vinger tegen zijn hoofd tikkend. Oow ja. Ik knik. “Dan ben ik daar dus” Hij knikt. “Ik hang wel wat kleren aan de deurklink” Slim! “Is goed” mompel ik, waarna ik de trap oploop.

Ik trek de eerste de beste kast open en zie daar meteen 5 verschillende soorten shampoos staan. Ik grinnik. Ik neem de eerste bus, ruik even en herken meteen Nialls geurtje, waarna ik besluit om deze te gebruiken. Een washandje is het volgende wat ik nodig heb. Bij ons thuisligt dat onder de wasbak, misschien hier ook? Op goed geluk trek ik de kastdeur open en daar liggen inderdaad een aantal washandjes. Ik neem er eentje en gooi die richtig de douche. Daarna vis ik mijn gsm uit mijn doorweekte broek en zet een nummer op, waarna ik zacht neuriënd onder de douche stap en voel hoe de warme douchestraal me weer helemaal opwarmt. Heerlijk.

Reageer (2)

  • WinnieTheLou

    Maak anders gwn n hoofdstukje met ftos van alle personages xp

    1 decennium geleden
  • imapayner

    wojo anna is kei mooi :o ma laat ook is die bitch vn een lien zien? ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen