annickemiek schreef:
Rol:
Onderzoeker.

Naam:
Emile William Jack Starlek

Leeftijd:
30 jaar.

Geslacht:
Mannelijk

Uiterlijk:
(Mijn tekenprogramma’s doen kut dus de plaatjes komen nog.)
Bruine krullen en ijskoude blauwe ogen. Emile is 1.90 m.

Innerlijk:
Emile is opgegroeid met zijn moeder. Hij heeft zijn vader nooit gekend. Emile heeft al van jongs af aan de wetenschap leuk gevonden. Hij was ook altijd de slimste van de klas. Emile had geen vrienden, maar hij werd niet gepest. Iedereen was bang voor hem. Als hij je met zijn ijskoude ogen aankeek dan wist je dat je moest oppassen of hij gebruikte je nog als proefkonijn, of hij ontleedde je huisdier.
Toen hij 20 was overleed zijn moeder en hoefde hij niet meer voor haar te zorgen. Het enigste wat hi daarna nog deed was leren en werken. Voor Emile heeft wetenschap geen grenzen en hij is volkomen emotieloos. Hij zegt dingen zoals ze zijn en zegt niet meer en niet minder.

Extra:
Het enigste waar Emile bang voor is, is dat hij ooit zijn geheugen en al zijn kennis kwijt raakt. Daarom is hij niet zo’n fan van Daniel en blijft hij zo ver mogelijk uit zijn buurt. Om te voorkomen dat als hij zijn geheugen kwijt raakt en Daniel er ongstraft mee weg komt heeft hij heel klein aan de binnenkant van zijn arm ‘kill D when nothing is left.’
(Ik weet niet of dat laatste stukje goed is je moet het gewoon zeggen okee)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen