Mily schreef:
Rol: Hybride
Naam: Blane
Leeftijd: 19
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk:


Blane is een albino en heeft daardoor een witte huid, wit haar en rode ogen. Hij doet helemaal niets aan zijn uiterlijk en als de onderzoekers hem niet hadden geleerd een douche te gebruiken zou hij niet drie keer per week onder de douche gaan. Alle dingen als: nagels knippen en harenpuntjes bij knippen worden door de onderzoekers gedaan onder zijn onderzoekssessies.
Blane is 1,81 meter lang, en weegt veel te weinig voor zijn lengte en leeftijd.
Innerlijk: Blane is al baby op straat gevonden door een van de onderzoekers, omdat hij albino is viel hij al op en toen hij ook nog een gave bleek te hebben hebben ze hem opgenomen in het onderzoekscentrum. Daar is hij dus ook opgevoed. Zijn opvoeding was als dat van een dier, hij kreeg eten en drinken, leerde lopen, maar: leerde niet zelfstanding na te denken en kreeg geen scholing en leerde daarom niet rekenen, lezen of schrijven. Dat laatste twee maken niet uit, want hij heeft toch niet de juiste hand-oog coördinatie voor lezen en schrijven. Omdat Blane een albino is heeft hij een paar oogproblemen: Nystagmus (spontane onwillekeurige oogbewegingen), Strabisme (lui oog, scheelzien) en Fotofobie (pijn bij te fel licht). Ook kan Blane geen afstanden in schatten en loopt daardoor vaak tegen muren op. Blane heeft geen eigenwaarde, dat komt door zijn opvoeding. Het maakt hem niet uit als mensen dingen naar hem gooien of als hij uitgelachen word als hij tegen een muur loopt, hij is het gewend.
Wel heeft hij geleerd tot 20 te tellen en te praten en te begrijpen wat mensen zeggen door heel goed op te letten wat de onderzoekers zeiden.
Blane vind het leuk als mensen om hem lachen, het maakt hem niet uit of het toelachen of uitlachen is, hij kent het verschil toch niet.
Zijn manier van lopen is een beetje raar: hij houd zijn handen voor zich uit om niet tegen muren aan te lopen en prevelt zachtjes hoe lang het nog duurt voordat hij bij een deur of muur is (dit telt hij in stappen, omdat hij niet weet wat meters zijn). Maar omdat hij dus geen afstanden kan in schatten loopt hij geregeld langs dingen of schat hij de afstanden voor zich verkeerd in en loopt hij tegen dingen aan: vandaar de voor zich uit opgestoken handen. Als hij onzichtbaar is zie je vaak alleen zijn handen en hoor je hem zachtjes pratend tegen voorwerpen aan lopen.
Gave: Blane kan (deels) onzichtbaar worden. Als hij alleen zijn hand zichtbaar laat, ziet het er uit alsof de hand is afgehakt. Dat is een van de dingen die de onderzoekers interessant vinden aan zijn gave.
Blane heeft lang de tijd gehad om zijn gave te ontwikkelen in het onderzoekscentrum daardoor heeft hij geleerd te kunnen bepalen welke delen van zijn lichaam hij onzichtbaar wil hebben en welke kledingstukken die hij aan heeft hij laat zien. Hij kan zijn lichaam makkelijk onzichtbaar maken, maar met kleding gaat het moeilijker, daarom draagt hij vaak alleen het hoog nodige.
Extra: Blane heeft nog nooit echte vrienden gehad. Natuurlijk zijn de meeste hybrides aardig tegen hem, maar meestal praten ze alleen met hem als het nodig is (bijna nooit), of als hij perrongelijk tegen hen aan is gelopen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen