Foto bij 3.

. Van boven helemaal op de zolder hoorde hij een stoel heen en weer bewegen gevolgd door voetstappen richting de trap , er werd tegelijkertijd een deur opengedaan Ryan gokte de deur van zijn boertje Dylan zijn kamer zat naast de badkamer. Waar hij een druppelende kraan hoorde. Hij hoorde zijn vaders stem die nu boven aan de trap stond hij vroeg aan zijn broertje Dylan (dus toch goed gegokt !) wat er in hemelsnaam gebeurde terwijl zijn moeder eindelijk bij de deur aan gekomen was die ze met een ruk opengooide en schreeuwde “Ik ben er al!” de woorden en de deur die met een snelheid tegen Ryans hoofd aan knalde deed Ryan krimpen van de pijn.
Desondanks hield hij zijn ogen gesloten.

Time jump , Vrijdag de dertiende ?
De ochtend was stroef verlopen , Ryan had treurig uit het raam gekeken en gehoopt bijna gesmeekt of zijn vader naar beneden zou komen lopen “Goedemorgen” zou zeggen en koffie zou zetten. Maar dit ritueel was niet gebeurt en dus zat er niets anders op dan om vijf over acht op de fietst te zitten ,en door de regen te fietsen. Ryan had op zijn fiets gezeten en de poort uit gereden , heel behendig deed hij de poort dicht en met zijn vingervlugheid had hij het slot ook meteen dicht gedaan. Doordat hij zich zo had geconcentreerd op het droog blijven plus op zijn fiets zitten plus het slot dicht draaien vergat hij dat hij niet de enigste op de wereld was en reed bijna zijn buurman aan “Gooooeedemorgen !”
Vervolgens reed hij de gang uit die bijna stijl naar beneden ging vervolgens ging het weer een stukje omhoog, dit alles was Ryan ook ontgaan zodra hij sjezend op zijn fiets zat en naar beneden vloog kwam hij in het bad der koud regen water en zijn schoenen waren helemaal ondergedompeld, Dat was niet het enigste tot zijn knieën was hij doorweekt. De ochtend kon niet beter beginnen!

Nu was het nu 8:45 en Ryan was samen met zijn vrienden tot de ontdekking gekomen dat meneer Gym ziek is , en dat ze helemaal niet naar het gebouw hoefden te fietsen , dus er zat niets anders op dan weer bijna 3x aan gereden te worden en zelf 2 ongelukken te veroorzaken om naar hun school te fietsen om daar hun beklag te doen bij meneer Salomon en iedereen die het wou horen . om daarna levenloos achter de computer te zitten en niets te doen wachtend op nadere orders.

Ryan besloot achter de computer te zitten zodra hij was ingelogd bedacht hij zich dat hij alles al af had, gister waren er herkansingen en hij en nog een meisje, Maddison , hadden het geluk dat ze niets hoefde te herkansen ze waren dus om 12:00 uit. Ryan had verwacht dat hij gewoon om half vier uit zou zijn , wat moest hij nu doen met de tijd die hij overhad ? al zijn vrienden hadden herkansingen hij en dat meisje die hij nauwelijks kon , omdat zij pas sinds vorige week bij hem in de klas zat. Hij besloot omdat zijn ouders hem nog niet verwachte naar het hei bos te gaan hij maakte een sprintje naar zijn fiets en zocht zijn sleutels , Ryan hoorde dat iemand achter hem aan rende , het was Maddison , met een hoop gehijg stopte ze naast Ryan en vroeg of hij wat wou doen met haar. Hij wist niet wat hij hier mee aan moest.

“Dat was erg goed”
“Dank u wel” wist hij nog net uit te brengen, De vrouw zat nu in de kleermakers zit tegenoverhem
“zing je vaker?” “Alleen hier” “waarom hier het is zo afgelegen ?” de vrouw bleef Ryan aan kijken wachtend op haar antwoord.

“Heb je … ” Hij had een idee maar keuzes maken kon hij niet en dit was een grote knoop die hij moest door hakken. Hij kon Maddison meenemen , dan zou hij gitaar spelen en zei zou reageren of niet, of hij stelde het voor en zei lachte hem in het gezicht uit of zei zou andere dingen er bij gaan denken terwijl hij haar alleen als publiek wou. Maar aan de andere kant wat had hij te verliezen ? hij keek het meisje aan, dat nogal zielig keek met haar jungle groene ogen, hij was niet zelfverzekerd en zei al helemaal niet.
“Weetje … zou je mee willen ?”
“Is goed ” het meisje lachte van oor tot oor haar jungle groene ogen leken in actie te komen en twinkelde , er kwam zelfs een kleur bij, de jungle groene kleur werd gemixt met een goud gloed. Maddison liep langs Ryan en pakte haar fiets hij stond even stil of het was de tijd. Al snel was hij weer back in Holland en pakte zijn fiets op weg naar zijn geheim met een outsider.

Reageer (2)

  • Rxby

    Leeukk(:

    1 decennium geleden
  • KatRaven

    (cool)(cool)

    hij is verliefd ???:P

    leuk ik ga snel verder ^-^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen