Foto bij ~11~ Bellatrix

Jongens, wat erg dit.. Telkens vergeten we jullie :0 (ja. ik ook.. ik geef het toe, het is altijd toeval dat ik online kom na een paar dagen en dan heeft Manon (Puntjuuhh) (kunnen er eigenlijk haakjes staan tussen haakjes?) net 2 uur geleden een nieuw hoofdstuk geschreven, haha.) Maar we gaan vooruit schrijven! (Manon. als je dit leest; PLEASE DOE MEE ANDERS GA IK DOOD VAN DE STRESS haha)

Sorry voor de vele haakjes :0 en ook sorry voor het extreem korte hoofdstukje van vorige keer.. Ik had echt even geen zin meer

OMG ik haaaaat dit zo erg.. zit ik te schrijven, ben ik klaar maar was ik ingelogd op een andere acc ondertussen.. STOMSTOMSTOM van me :( ben de helft kwijtgeraakt.. hij is dus niet meer zo leuk.. Tot "mijn stem sloeg over"

'Harrryyyyyyyyyyyyyyy?' zei ik met een zingende, poeslieve stem. Harry kwam met een soort klunzig pasje naar me toe gesloft, alsof er helemaal niets was gebeurd.
'jaaaaaaaaaaaaaaaaaa?' vroeg hij, op een manier alsof hij zijn uiterste best deed om het te laten lijken alsof het hem wat uitmaakte, maar dat hij nog liever een stervende luis was in het haar van Severus.
'WHAT THE AZKABAN HAD DAT TE BETEKENEN?????' Ik spuugde in zijn gezicht bij elke D, T of Z in een woord. Hij bleef me aankijken en veegde een kloddertje van zijn bril.
'Wat heb je met Draco gedaan?' zei ik, nu kalmer.
'Niets', zei hij. 'Oh dat, ja kan ik er wat aan doen dat hij zo'n vreetzak is en dat hij al mijn chocokikkers heeft opgegeten om het vervolgens uit te kotsen over die schaapbeesten die buiten rondlopen,'
'JE WEET DONDERSGOED DAT DRACO ZIJN MAANDELIJKSE PERIODE HEEFT!' Mijn stem sloeg over.
'Mag ik nu gaan?' vroeg Harry. Hij keek me sloom aan, met 1 oog half dicht.
'Wat denk je zelf, snotneus', siste ik. Hij bleef me zo aankijken. Toen viel er een minutenlange stilte.
Hij deed een miniscuul stapje naar achteren, wat hij beter niet had kunnen doen. Binnen een halve seconde had ik mijn toverstok gegrepen en hij was net niet snel genoeg om mijn vloek te ontwijken..








En nu mag Manon bedenken wat voor vloek dat was :D

Reageer (1)

  • Chipolataa

    En, wat voor vloek was het?(lol)xD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen