Jonathan die was vroeg wakker, Nick die was vannacht weg gelopen, en had een briefje achtergelaten..
Jeremy en jullie die waren opgehaald door hun moeder en vader, die om 3 uur midden in de nacht gisteren aan de deur zat te bonken.

Jonathan die keek in de spiegel, Hij wilde net gaan douchen of hij vondt een brief..
Bij de tandenborstels..

Lieve Mam en pap en de rest
Ik moet even er tussen uit, Ik red mij wel ik heb genoeg geld en eten en drinken bij me, Ik moet even wat doen ik kom gauw weer eraan,
Deze keer blijf ik vijf dagen weg, wees gerust ik doe geen gekke dingen.

Groetjes NIck


Jonathan die deed de kraan van de douch uit en ging naar beneden, daar zat Samantha en Tom op de bank.. "Pap, mam wat is er ?". vroeg jonathan.
Tom die ging naar de keuken om een bord van jonathan te pakken.
"heb je nog iets van Nick gehoord". vroeg tom die weer terug kwam met cornflakes en zijn bord.. "Nee hoezo, er is toch niets ergs gebeurd?". vroeg jonathan.
Samantha begon wat harder te huilen. "Wat vertel het me wat is er?". vroeg jonathan ..
Noah kwam naar binnen toe. "Hij is nergens te bekennen". zei noah en ging ok zitten hij pakte een cornflakes en ging mama troosten.
Finn en Thomas kwamen ook naar beneden. "Wat is er gebeurd, In de kamer van nick?". vroeg finn. "Ja of er een beer of iets daar is los gebroken". zei thomas.

Jonathan die keek naar Thomas "Dit keer is het serieus, geen gein". zei jonathan en keek naar zijn ouders.
"Ik zoek hem wel, wel of geen school". zei jonathan, en hij trok zijn knie beschermers en elleboog beschermers aan, en ook een helm.. "MAg ik mee". vroeg Kate. "Nee KAte nu niet, kom mee max". zei jonathan een husky die op een trap tree lag kwam aan gerend, en ging met jonathan mee.

Jonathan belde zijn school op.. Dat hij wat later kwam, de school vond het goed.
hij ging met zijn skateboard naar alle pleinen en bossen toe, maar nergens vondt hij nick.
Hij ging naar een steegje of terwijl waar het verboden terrein was. "NICK! "riep jonathan door de steegje. Alleen wat je hoorde was een kat die voorbij kwam met een vogeltje in zijn bek.

Jonathan die ging op een stenen muurtje, Jonathan die hoorde wel bekende praten, maar hij wilde niet om kijken wie het was. Nick kwam eraan met een sigaret in zijn hand.

Jonathan die keek pas op toen hij de rook van de sigaret zag.
" Wat doe jij hier ?".. vroeg nick en keek naar zijn broertje. "ja en waarom loop jij met een sigaret rond". vroeg jonathan. en pakte de sigaret af. "WIL JE DOOD GAAN OF ZO". vroeg jonathan aan zijn broer. "Dit is mijn eerste". zei nick. "ja eerste en de laaste, Wat doe jij hier ? ". vroeg jonathan aan zijn broer.
"Die vraag had je maar niet hoeven stellen, Tim, joost breng mijn broertje naar binnen, geef hem een rondleiding". zei nick, en ging zelf een sigaret op steken.
Jonathan die keek boos naar hem..

De gebouw was groot en had de verf hart nodig. De muren waren aan het beschimmelen.
"Waarom zit je hier ?". vroeg jonathan aan zijn broer, maar nick luisterde niet. Hij drukte op een knop en wat je alleen maar kan zien was een jungle.
"Hier ben ik teminste op mij zelf...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen