"Welkom kamp Noord en kamp Zuid bij de 5e proef. Jullie kennen nu jouw kampgenoten heel goed maar dat kan gaan veranderen.
Het is tijd om de kampen herintedelen. Normaal zouden de leiders deze proef en Sanneh dat ga jij ook doen voor Noord maar omdat Raymond van Zuid al naar huis is moeten jullie een andere leider kiezen doe dat nu maar". Ze overlegden maar Polina en Leryn werden buitengesloten en de rest schoof Tomi naar voren als leider. " Oke dat betekent dat Sanneh de leider is van het nieuwe kamp Noord en dat Tomi de leider van zuid is. Het spel gaat als volgt in de zee liggen 5 rijen met foto's van jullie elke rij ligt 5 meter verder en de eerste rij ligt op 20 meter. Als eerste zwemmen de leiders naar de eerste rij en pakken de foto's van degene die zij in hun team willen . Die persoon zwemt dan naar de tweede rij en kiest daar een foto uit enzovoorts degene die als laatste gekozen is moet de immuniteitstrofee van het platform halen en terugbrengen. Het kamp dat als eerste de trofee hier heeft wint en hoef niet naar de eilandraad.
Zijn jullie er klaar voor, Tomi en Sanneh jullie mogen starten.

Ze sprongen in de zee en zwemden heel langzaam. Sanneh kwam als eerste bij het platform en koos Natalie uit en hij zwom terug, Tomi koos tot ieders verbazing Leryn uit. Natalie sprong daarna in de zee met Leryn vlak achter haar. Natalie ging als een speer maar Leryn zwom ook snel en haalde haar in waardoor Leryn als eerste op bij de tweede rij kwam en zij koos Mary uit. Natalie had Polina uitgekozen. Ze zwommen beiden langzaam terug. Polina en Mary startten tegelijk.
Polina nam al gauw een voorspong terwijl Mary al haar energie uit haar leef zwom. Polina was iets eerder en keek naar de foto's ze had het moeilijk omdat ze sowieso iemand van het huidige Noord moest kiezen, Kira en Arjan hoefde ze helemaal niet ze koos uiteindelijk voor Xia. Toen Polina in het water sprong kwam Mary eraan zij koos voor Arjen. Hoewel Polina heel snel zwemde en Xia het water in stuurde bleef Mary achterop. Toen Mary op het strand kwam Xia bij de rij foto's ze keek naar de foto's en de mensen die nog op het strand stonden, ze zag Arjen naar haar toe zwemmen ze pakte de foto met het gezicht van Gracie erop. Arjan kwam even later en nam de foto van Willie waar Kira boos op was omdat zij niet gekozen werd. Gracie startte om de laatste foto te halen met Willie in haar kielzog. Gracie koos voor Kira en zwom terug. Voor Willie bleef dus alleen Kamil over. Na 5 minuten waren Kira en Kamil onderweg naar het platform met de trofee erop. Kira zwom voorop maar Kamil was vlakbij, Kira had als eerste haar trofee te pakken en zwom terug. Kamil pikte dat niet en zette snel de achtervolging in.
Ze kwamen gelijk te liggen en Kamil haalde har in. En inderdaad Kamil zette als eerste zijn trofee op het strand. Het nieuwe kamp Zuid heeft de proef gewonnen.

"Gefelicteerd kamp Zuid dat nu bestaat uit, Tomi, Leryn, Mary,Arjen,Willie en Kamil. Jullie hoeven niet naar de eilandraad.
Helaas kamp Noord met Sanneh, Natalie, Polina, Xia, Gracie en Kira. Jullie zie ik bij de eilandraad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen