Foto bij Protection 002

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • BlueJays

    Daar ben ik weer ^^
    Sorry, dat ik trouwens wat laat op dit hoofdstukje reageer, maar ik zal je niet zonder antwoord op jouw reactie op mijn reactie laten zitten, haha ^^
    Haha, alsjeblieft (: Als ik nog eens iets opmerk, zal ik het laten weten, maar hier heb ik niks gezien, ik vond het gewoon een heel goed stukje! (:
    En je moet ook helemaal geen dingen gaan overhaasten, ik vind het helemaal niet erg als je eerst het verhaal opbouwt voordat Louis komt, dat kan juist wel fijn zijn voor de loop van het verhaal (:
    Maar anyway, dit hoofdstukje is heel leuk en lief en ik ben heel erg benieuwd hoe dit verhaal gaat worden! ^^ (vast heel goed, net als jouw andere verhalen (: )

    1 decennium geleden
  • woepie

    wohowieeee, je hebt gwn al 22 abo's bij je derde stukje al, 0.o wow

    1 decennium geleden
  • Venicegirl

    ahh will is lief Xx

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Hahaha okay dan, wist ik niet (van die 600uur), het leek zo grappig xd Maar oeeeeh ik verheug me al op Louis! =D Maar idd, je moet niets overhaasten, want dan wordt het zo'n verhaal waar alles zo snel mogelijk in moet gebeuren en dan krijg je later geen mooi geheel. (:

    1 decennium geleden
  • Juliuscaesar

    leuk geschreven,
    maar door jouw kan ik míjn Engels niet leren.
    Te leuk verhaal, en hopelijk kan ik nu wel kudo geven.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen