Foto bij Chapter 58

Dit is dus Robin, hier zien jullie hoe hard hij op Niall lijkt :)

Alsof ze het afgesproken hebben, verlaten Liam, Harry, Louis en Zayn grinnikend de woonkamer. Ik grinnik en draai me om naar Niall. “Ze zijn toch geweldig?” grijns ik. Niall zucht en knikt dan zachtjes. Plots voel ik zijn handen op mijn heupen en zachtjes duwt hij me van zijn schoot. Ik glimlach en laat hem rechtstaan, waarna ik terug in de zetel neerplof. Hij kijkt me grinnikend aan. “Lui” grijnst hij. Ik trap hem zachtjes met mijn voet. “Nee” pruil ik. Hij sust me en drukt nog snel een kusje op mijn kruin. “Dus” breek ik het ijs. Hij kijkt me aan. “Dus wat?” Ik zucht. “Niall…” zucht ik. “Oke oke, ik snap het al” lacht hij. Ik glimlach naar hem. Good guy. Hij gaat voor mij op zijn knie zitten. Net dezelfde houding als daarstraks, alleen zijn we hier dan binnen.

“Anna” brengt hij twijfelend uit zijn mond. Ongeduldig wiebel ik in de zetel heen en weer. “Anna” herhaalt hij. Ik knik. “Dat is inderdaad mijn naam” zeg ik sarcastisch. Hij grinnikt zachtjes, maar gaat dan weer serieus doen. “Anna, vanaf het moment dat ik je tegenkwam, wist ik dat je speciaal was… en bent. Ik voel me zo goed bij jou en jij behandelt me zo goed. En ook met mijn vrienden kan je het goed vinden. Ik weet dat het eigenlijk nog wat vroeg is maar toch denk ik dat ik met jou gelukkig kan worden” eindigt hij zijn speech. Ik zit hier nu serieus zo rood als een tomaat in de zetel. Ik kan niet tegen complimentjes. Ik bloos dan direct! Hij friemelt wat met iets in zijn broekzak. Oh. My. God. Na veel gepruts krijgt hij het doosje open. “Anna? Wil je mijn vriendinnetje zijn?” vraagt hij aarzelend. Ik staar hem met open mond aan. In het doosje zit een zilveren armband, met in diamanten steentjes erop een hartje getekend. Ik kijk van de armband naar Niall en weer terug. Hij blijft me twijfelend aankijken. Denkt hij echt dat ik hem ga afwijzen? Wel, dan moet hij dit maar als antwoord zien.

Voorzichtig sta ik op – kwestie van een beetje dramatisch doen – en loop voorzichtig naar hem toe. Traag ga ik op zijn knie zitten en knik zachtjes. Dat doet hem stralen en snel en klungelig doet hij de armband om. Ik glimlach naar hem en druk daarna voorzichtig mijn lippen op de zijne. Hij glimlacht door onze kus. Vragend tikt zijn tong tegen mijn lippen, die ik gewillig open. Snel glipt zijn tong naar binnen en daar beginnen onze tongen een passionele zoen. Onze zoen wordt ruw gestopt door de 4 jongens die de kamer joelend binnenstormen. Ik schrik op maar lach daarna wat mee met die 4. Eerlijk? Wat voor ’n rare mensen zijn dat nu? Ik glimlach naar Niall en druk nog zachtjes mijn lippen op de zijne, waarna ik rechtsta en terug in de zetel plof.

Reageer (4)

  • WinnieTheLou

    Of euhm... Tine?

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    Of caroline?

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    Anna is dus al geweest xp sorry xx dan misschien uum.... celine?

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    Rare mensen? Ik zou da ook doen bij u hoor,xp
    Zet ook,maar is een foto van Anna plies

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen