Foto bij ~Wish Three~

Na een tijdje zitten we allemaal op de bank, ieder tegen een van de vijf aangenesteld. Liam heeft er twee tegen zich aanliggen waardoor iedereen nu tevreden is. We hadden onszelf eerst binnen record tijd opgefrist zodat we er nu allemaal een beetje vertoonbaar uitzien. Ik lig in Zayns armen.
'Zing eens wat!' Zeg ik hard genoeg dat iedereen het kan horen.
'Alle vijf?' Vraagt Zayn. Ik grinnik en knik ja. Voor ik het weet is het liedje 'Little Things' live door de woonkamer te horen en ik voel dat er kriebels in mijn buik komen. Na het liedje worden er nog twee liedjes gezongen. Dan springt Laura op waardoor Harry naar zijn hart grijpt aangezien ze tegen hem aan lag.
'Oke mensen! Kom op! We hebben maar 24 uur! Laten we nog meer doen dan liedjes zingen, iets meer. Uitdagendere dingen.'
'Die kus was anders al uitdagend genoeg.' Grijnst Louis terwijl hij naar mij kijkt. Laura rolt met haar ogen. Even blijft het stil en dan zie ik een twinkeling in haar ogen verschijnen. De jongens kijken elkaar aan en Laura maakt een bepaald gebaar bij haar keel. Ze drukt het verkeerd uit en ik ben waarschijnlijk de enige die het begrijpt. Aangezien ik het hier wel eens met Laura over heb gehad.
'We gaan ze toch niet vermoorden?!' Gilt Sophie. Ik draai met mijn ogen en sta op. Ik loop naar Laura en fluister in haar oor of dat ik het goed heb. Ze knikt en we beginnen beiden te gieren van het lachen alleen al om de voorpret. Daarna kijk ik met een veelbetekenende blik naar de jongens die ons verbaasd en zelfs een beetje bang aankijken.
'Wat...?' Vraagt Liam angstig. Ik klap dubbel van het lachen, nu al.
Even later bevinden we ons in het winkelcentrum.
'Dit kan maar beter de moeite waard zijn, anders is het zonde van de tijd. Mompelt Jasmijn. Ik trek haar uit de groep en leg haar uit wat het plan is. Met een stralend gezicht loopt ze terug.
'Vergeet wat ik heb gezegd, dit is alle tijd waard.' Grinnikt ze. En ze werpt een kwaadaardige lach naar de jongens. Spontaan krijgen ze de onzekere blik in hun ogen. We zijn echt gemeen. Opeens komen er een paar fans aangelopen.
'Ohnee, dit gaat super veel tijd kosten, en het is juist extra leuk om met ze de winkel in te gaan.'
'Dan zit er nog maar 1 ding op.. RENNEN!' Ik weet dat het gemeen is voor de fans, ik zou het zelf ook vervelend vinden. Maar dit is MIJN dag. 24 uur met One Direction. En ze doen alles wat we willen! Laura en ik beginnen voorop te rennen, aangezien het winkeltje afgelegen ligt en we maar beter meteen daarheen kunnen rennen. Ik kijk achter me en zie de vijf jongens besluiteloos staan.
'Ren! Ik beveel het!' Roep ik lachend. Het vijftal haalt hun schouders op en begint net voor het te laat is te rennen. Heerlijk, het gevoel dat je macht hebt over de bekendste boyband ter wereld, al is het maar voor een dag. Al snel zijn we de fans kwijt, gelukkig maar want we zijn bijna bij het winkeltje. Of eigenlijk winkeltjes. De rest van de groep krijgt ook door wat we gaan doen en alsof het is afgesproken begint de rest, die het nog niet wist ook keihard te lachen. Ik besef dat we dan ook het straatje zijn ingelopen waardoor ze het doorhebben. Het zijn drie winkeltjes op rij. Ik draai me om, om de gezichten van de jongens te pijlen. Die zijn spontaan gestopt en kijken onzeker naar de drie winkeltjes. Ik ren naar Harry en ga achter hem staan waarna ik hem iets vooruit duw. Ik breng mijn mond naar zijn oor en fluister er iets in.
'Voor jou heb ik al een outfit in gedachten.' Grijns ik. Vervolgens bijt ik even in zijn oorlel en woel ik door zijn krullen. Altijd al willen doen! Ik voel Harry verstrakken en snel duw ik hem de eerste winkel binnen. Het eerste gedeelte bestaat uit erotische speeltjes die we maar snel overslaan. Eenmaal bij de kleding aangekomen begin ik te roepen.
'Oke! Iedereen zoekt een kleding setje per jongen. De leukste kiezen we uit. De jongens moeten ook iets voor zichzelf en de anderen uitzoeken. 3! 2! 1! Zoeken maar!' Gil ik hysterisch lachend.

Reageer (3)

  • Cannon

    Asdfghjkl ;D

    1 decennium geleden
  • blackromanceboy

    'We gaan ze toch niet vermoorden?!' Gilt Sophie.

    mwahahaha geniaal!
    ik donderde bijna van mn stoel af

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Liesiemo

    Whaha, oké wat zijn ze van plan? :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen