Foto bij Bill en zijn sigaret

Sigarettje :D

Het is nog vroeg. Sindy is al weer op stap. Ze moet weer een pakketje afleveren. Dit keer alleen. Milan is er dit keer niet bij. Hij moest naar een bruiloft. Je houd je handen in je broekzakken, het is fris. Je ziet Bill al. Dit keer heeft hij een paar pakketjes. Als je vlakbij bent rent hij naar je toe en duwt de pakketjes in je handen en een briefje in mond."Weg wezen NU!!!" Bill rent weg. Je kijkt en ziet dat je ver moet wezen. Ze is nu in Rotterdam en moet helemaal naar Amsterdam reizen. Je besluit om de bus te pakken. Je stapt met al deze dozen de bus in en gaat zitten. Bij de volgende bus halte stapt er een enge griezel in en gaat tegen over jou zitten. Hij zit de hele tijd naar jou te kijken. Gelukkig, je kan er uit. Je bent dichtbij je bestemming. Hoe dichter je bij je bestemming komt hoe donkerder het wordt. Je ziet een naambordje van de straat: Snaarman straat.
Je loopt het straatje in en overal ligt bier en kots. Het is dus een heel smerige boel. En het stinkt er ook naar wiet. Je kijkt om je heen en er komen allemaal dronken mensen naar je toe. Je rent verder. Daar, daar staat weer zo'n enge Gangster. Hij trekt een mes en drukt je tegen de muur. Hij snijdt langzaam met het mes langs je hals. Het doet verschrikkelijk veel pijn. "Heb je de pistolen bij je?!" Je knikt en geeft het. Hij laat je spontaan los en pakt het aan. Hij draait zich weg van jou en rent weg. Hij verdwijnt om de hoek. Je drukt je hand op je wond. Je kan niet tegen bloed en het wordt nog zwarter voor je ogen. Je zakt tegen de muur naar beneden. Je sluit je ogen en hoort niks meer.
Je voelt wat. Er staan dronken mannen om je heen en ze zitten aan je. Je slaat ze weg maar ze zijn met te veel. Je schreeuwt. Dan zie je dat Bill aankomt lopen. Hij duwt die gasten weg en trekt je mee. Als jullie het straatje uit zijn begint hij tegen je te schreeuwen: "Ik ben net gebeld door mijn klant en die zegt dat jij hem geen pakketje heeft afgegeven! " "Ik heb het wel gedaan, echt. " "Aan de verkeerde dus!!!"Hij trekt je nog steeds mee. Hij duwt je de auto in en maakt het handschoenen kastje open. Hij pakt er een tasje uit en haalt er uit een...........: Een saté prikker!!!!! Ahhhhhhhh :o Je lacht je rot maar als Bill je eenmaal begint te prikken schreeuw je het uit van de pijn. Hij bindt je vast en rijdt weer naar Rotterdam. Als hij bij een raar huis staat gepakkeerd en begint je weer te prikken. Hij pakt een pakje sigaretten en pakt er een uit. Hij steekt hem op en geeft hem aan jou. Je weigert. Hij duwt hem in je strot. Bijna dan hé?! Je rookt zonder dan dat je dat wilt. Je begint te hoesten. Bill rookt er wel 15. En dan gebeurt er iets


-->-->-->-->-->-->--> Vervolg

Reageer (1)

  • nerveus

    Spannend! Hahaha, een saté prikker, mijn idee! En hoeveel rookt Bill wel niet? Te veel! :O

    Maar snel verder!:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen