Heeeey, ik kan weer schrijven!

- Tom pov-

Ik bewoog zachtjes mijn hand. Kleine kreuntjes verlieten Bill's mond. Die steeds harder werden met name ik mijn hand sneller bewoog.

-Bill pov-

Omg dit voelt fantastisch, steeds meer kreunen liet ik vrij. Mijn ademhaling was zwaar en mijn hoofd was bezweet. Ik hoopte dat hier niemand nog was behalfe Tom en mij. Mijn kreunen werden steeds luider. Tot ik luid kreunend klaar kwam. Mijn hoofd ruste op Tom zijn schouder. Tom leunde een beetje tegen mij aan, zodat ik tegen de muur werdt gedrukt. Ik sloeg mijn armen om Tom zijn lichaam. Mijn handen zakten langzaam naar beneden. Mijn handen streelden nu over zijn kont. Langzaam naar voren. Tom begon zwaarder te ademen en ik plaatste een kusje op zijn lippen. En ik plaatste nog een kusje in zijn nek, en een op zijn buik. Mijn handen streelden nu kleine Tom, en er kwamen zachte kreuntjes uit Tom zijn mond. Met mijn handen ging ik over zijn armen. En mijn mond verplaatste zich naar zijn navel waar ik een kusje onder drukte. Mijn mond had nu kleine Tom bereikt, en ik drukte er een klein kusje op. Een kleine kreun kwam uit Tom zijn mond.Een grijns verscheen op mijn gezicht. Ik nam langzaam kleine Tom in mijn mond.
Het klinkt mischien walgelijk, maar dat is het echt niet gelooof me maar :).

-Tom pov-

Luide kreunen kwamen uit mijn mond. Ik leunde met mijn hoofd tegen de muur, voor zover dat lukt.
Dit was gewoon geweldig.
Ik kreunde luid Bill zijn naam toen ik klaar kwam. Hij keek me lief aan, en ik plaatste een kus op zijn lippen. Hij ging even zitten. En ik deed alvast mijn zwembroek aan. Ik hield die van Bill voor hem. En hij deed hem ook aan. Met onze spullen in onze hand liepen we naar het zwembad.
Als het de hele dag zo doorging nou dat wordt wel wat ...

Reacties?

Reageer (5)

  • Sick

    Hihi; super!

    1 decennium geleden
  • Liesjje

    Leeeeuk <3<3 Snel verder schrijven!!
    xx

    1 decennium geleden
  • Glambert

    Super;)

    heel snel verder!!!

    xx C

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verderx

    1 decennium geleden
  • Reallife

    Super snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen