Foto bij - 136 -

- Laura -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Oh god, Fie, het spijt me zo ongelofelijk erg! Het heeft me blijkbaar twee jaar (freaking twee jaar) geduurt om deze drie laatste deeltjes te lezen. Wauw, ik ben nog nooit zo beschaamd geweest in mijn hele leven ... Het spijt me. Quizlet was een beetje tussen mijn vingers door geglipt ... Heel af en toe nog eens gekeken of ik inbox berichten ofz had, maar stories lezen of schrijven heb ik al twee jaar niet meer gedaan. Dus: mijn nieuwjaars resolutie voor 2016: als jij verder schrijft, dan lees ik je verhaal opnieuw met evenveel plezier als ik zoveel jaar geleden had! Het blijft echt één van mijn lievelingsverhalen! Vergeet niet dat het één van jouw verhalen geweest is, die er voor gezorgd heeft dat ik überhaupt een account heb aan gemaakt hier!
    En het spijt me ook ongelofelijk veel dat ik je bijna niet meer spreek, het is gewoon zo ongelofelijk druk! Zeker met de blokperiode (al moet ik wel zeggen dat dat de reden is dat ik weer op Q ben sinds enkele jaren - oude verhalen herlezen, nostalgie opsnuiven etc. het is een goed pauzemoment ^^). Ik wil gewoon maar zeggen dat je een geweldige persoon bent, ik mis je zelfs, en een fantastische schrijfster! You go girl!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen