Foto bij Page 12

Vandaag sportdag gehad.. Moe moe moe..
Ik heb deze week niet veel les omdat bijna de hele school er niet is dus we gaan ''Leuke dingen'' doen, dus kan ik meer schrijven denk ik (:
Veel plezier met lezennn
Ps. Hier boven, die foto, je moet even alleen Harry met Seher zien. Sorry , ik kon geen foto vinden.. ):

Heerlijk. Echt heerlijk om op het strand te liggen. Het geluid van de zee, de vrijheid die je hebt, iemand die naast je ligt die van je houdt en jij stiekem ook wel van hem.. Gewoon heerlijk. Ik doe mijn ogen open. Vreemd, het is wat donkerder. Opeens begint mijn bovenarm te tintelen en pijn te doen. Is het de chip? Hoe laat is het eigenlijk. Ik kijk naast me en zie een slapende Harry. Voorzichtig tik ik hem zachtjes aan om hem wakker te maken. Hij gromt eerst wat en doet dan zijn ogen open.
'Huh.' zegt ie slapend.
'Hoe laat is het?' vraag ik en ga zitten. Ook Harry gaat zitten en laat zijn horloge aan me zien.
'Bijna half 11. Hoezo?' vraagt hij, nog slaperig.
'SHIT!' roep ik en sta meteen op. Even moet ik mijn balans houden maar Harry houdt me meteen bij mijn arm vast. Natuurlijk, als je om kwart over 10 nog steeds niet thuis bent, gaan ze je met de chip zoeken. En dat doet heel erg pijn omdat ze de chip als het ware aanzetten. Harry kijkt me vragend aan.
'Ik moest om al om 10 uur thuis zijn!' roep ik. Hij gooit eerst zijn haar naar achteren, wat er best leuk uitziet, en komt dan meteen in actie.
'Kom dan snel, ik breng je naar huis.' zegt ie en houd me bij m'n arm vast zodat ik niet omval. Snel pak ik een paar bloemen die op de grond lagen en stop die in mijn tasje. We lopen dan naar de auto en zoals net doet Harry de deur voor me open. Snel gaat Harry zitten en start de auto.
'Moet ik je naar het bushokje brengen?' vraagt hij onderweg.
'Ja graag.' zeg ik. Ondertussen wordt het steeds donkerder.
'Ehm ik dacht.. Misschien kunnen we vaker afspreken.' zegt hij wat verlegen.
'Ja dat zou leuk zijn, alleen ik mag op vrijdagen. De rest van de week mag ik niet.' zeg ik. Ik zie de Fly Bird al staan.
'Oh.. Wanneer spreken we dan af? Want ik denk niet dat ik je weer toevallig een keer in de supermarkt zie.' lacht hij.
'Ik weet het niet. Ik mag ook niet zomaar naar buiten. Normaal wel als ik naar school ga maar nu in de vakantie mag ik niet zomaar ergens heen.' ik zie een kort knikje.
'Uh.. Heb je anders geen mobiel zodat we kunnen afspreken?' vraagt hij. Hij kijkt me kort aan. Shit, nu moet ik dit ook weer vertellen.
'Nee, sorry. Ik mag er geen.' zeg ik wat schamend.
'Da's wel jammer inderdaad. Ik stel dan voor om volgende weer vrijdag weer bij het bushokje af te spreken, of hetzelfde tijdstip. Ik heb ook een soort van vakantie. Ja?' stelt Harry voor als we er zijn. Hij stopt de auto en wacht mijn antwoord.
'Ja is goed. Dat kan wel. Dan zie ik je dan.' Hij lacht en knikt. Dit keer doe ik zelf de auto open en sta op maar dan komt er een gedachte in me op.
Stom.
Ik doe de deur wijder open en klim op de stoel. Zacht geef ik een kusje op Harry's wang. Ik glimlach, maar zijn glimlach is nog breder dan die van mij.
'Doei.' zeg ik en loop de auto uit. Hij zwaait naar me, en ik begin te lopen. Stiekem kijk ik naar achteren, naar Harry. Ik zie Harry die zijn hand op zijn wang plakt waar ik hem een kus gaf en bekijk zijn hand met een grote lach.
Wow, vindt hij me echt zo erg leuk...?

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen