Hei, alweer wat. Ik heb alleen een vraagje: vinden jullie dat alles te snel gaat? Ik eerlijk gezegt wel, waar ik wil jullie antwoord. En als er nog wat in zit wat je irritant vindt of juist leuk, hoor ik het graag (:
Oh en nog een ding:
Als je in de bibliotheek op een Ipad gaat, en niet weet hoe je moet uitloggen, LOG DAN NIET IN !!
Hugss x

Met snelle loop ik naar de deur. Ik klop erop en wordt dan geopend door Anne. Ik vlieg om haar hals.
'Anne!! Ik heb je zo erg gemist!' roep ik. Ze lacht.
'Ik jou ook schat. Kom binnen, je bent wat te laat maar dat maakt niet te veel uit.' glimlacht ze. Dit is nou de rede dat ik haar gemist heb, ze is zo erg vrolijk en je mag zowat alles bij haar! Ik stap naar binnen en loop als eerst naar mijn kamer, met als eerst mijn hakken uit gedaan te hebben natuurlijk. Ik ga voor de spiegel staan en zie, tot mijn verbazing, dat ik nog steeds hetzelfde zie als van toen in vertrok. Als eerst spoel ik al het make-up weg en verwissel dan mijn kleding. Vervolgens huppel ik naar benden, waar de rest is, en ga naast Sasha en Chong zitten.
'Welkom Seher, ik was net bezig met een gesprekje.' zegt ze. Ik kijk even Sasha aan, ze kijkt meteen terug en kijkt me vragend aan.
'Zometeen.' fluister ik. Ze knikt en kijkt dan weer naar Anne. Anne is net als Nany een ouder. Eigenlijk vind ik Anne en Nany even aardig. Anne was er een maand niet omdat ze ging trouwen. We zijn die dag naar haar trouwfeest geweest, maar niet lang. 2 uurtje of zo.
'Ik vertelde dat mijn trouwdag verder erg leuk was en dat er veel mensen waren.' zegt ze tegen mij.
'Ik heb ook wat foto's. Die zal ik zo meteen rond laten gaan.' vertelt ze aan de groep. Net wanneer iedereen wilt beginnen te praten, begint Anne weer.
'Ik wou nog vertellen dat morgen een bekende band hier komt voor een interview. In die band zut ook mijn zoon dus dat wordt extra leuk. Ze komen eerst 's morgens langs om te vertellen wat er gaat gebeuren en zo, en ongeveer om 1 uur begint het interview. ' vertelt ze enthousiast.
'Waarom komen ze eigenlijk hier heen?' vraagt een meisje.
'Omdat jullie wees zijn, en hun vinden dat dat wel iets is waar je over na moet denken. Je laat niet zomaar je kind achter. En daarvoor willen ze meer aandacht.' beantwoordt Anne. Wow, dat die beroemde band dat gewoon wilt doen...
'Hoe ging het?' vraagt Sasha meteen als er geklets begint te worden.
'Leuk.' zeg ik kort.
'Leuk? Niet meer? Niet gezoend ofzo?' vraagt ze nieuwsgierig.
'Een soort van. Een kleine.' zeg ik, met stiekem een lachje op mijn mond. Ze kijkt me verrast aan en begint in haar handen te klappen.
'Vet cool! Dus jullie zijn nu vriend-vriendinnetje?' vraagt ze blij.
'Nope. We zijn alleen maar vrienden.' zeg ik lachend. Ze kijkt me vreemd aan.
'Maar als jullie nou gez-' ze wordt onderbroken door Anne.
'Ik laat de foto's rond gaan. Wees er zuinig op. Het zijn de foto's die andere gemaakt hebben, niet speciaal.' zegt ze en geef er een paar aan de linkerkant en een paar aan de rechter.
'Ik heb je gemist.' zegt Chong kort. Ahw...
'Ik jou ook Chong! Was het leuk met Sasha?' vraag ik en neem hem op schoot. Hij knikt heftig.
'Heel leuk! We hebben hele leuke spelletjes gedaan!' zegt Chong uitgelaten. Ik grinnik.
'Bedankt dat je met Chong wou spelen Sasha.' zeg ik. Ze glimlacht.
'Het was inderdaad leuk.' lacht ze.
'Mevrouw is dit uw zoon?' roept iemand naar Anne met een foto in haar hand.
'Ja dat is mijn zoon.' zegt Anne terug,. Ik ben best benieuwd naar die zoon.
Na een tijdje zijn de foto's bij ons.
'Wow. Wat een knapperd die zoon!' zegt Sasha, zij heeft een stapel, en ik heb een stapel. Na ik de mijne heb bekeken geef ik ze aan Sasha en zij die aan mij. Bewonderend kijk ik de foto's, tot de laatste. Meteen komt er een schok komt door me heen.
Dus.. WAT?!?!


Wat is er nou met haar aan de hand?

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen