Foto bij An other word for Gymnastic is love! --Twincest-- <31>

vorige keer:
Met een ruwe beweging komt hij in mij. Ik heb nooit geweten dat ooit iets zo pijn kan doen... Langzaam laat ik mijn tranen vallen. Hij begint steeds harder in mij te bewegen. Hij heeft nu met 1 hand mijn polsen beet en met de andere pakt hij mijn nek beet, waarmee hij langzaam mijn keel mee dicht knijpt. ''oh oh oh jah bill dit is lekker! ik ga zo komen! je hebt het strakste kontje dat ik ooit heb gehad!''. Hij knijpt mijn keel zo hard dicht, dat ik het gevoel krijg dat ik ga flauwvallen."OOHH Bill je bent zo lekker ik ga komen! jah jah" En langzaam wordt alles zwart...
bedankt voor jullie reacties!! <33

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (23)

  • Lumen

    hmm waarom is bill zo zwak? ik bedoel, mep hem. doe iets, als hij je aan je polsen heeft vastgegrepen, heb je nog steeds je knieën tot je beschikking, weet dat beenderen die het lid van een man raken, meer pijn doet dan het kneuzen van een pols. RAMMEN DIE LUL! & dat was idd, dubbelzinnig bedoeld.

    1 decennium geleden
  • BillxBunny

    biil ??? 1 tip > GET THE HELL OUT OF THERE !!!

    op naar de volgende deel (baby)

    1 decennium geleden
  • LollipopLand

    oooohhh :(





    xxx

    1 decennium geleden
  • Sick

    Nu naar Tom gaan! (A)

    1 decennium geleden
  • LalaLottee

    Jemiiig.
    Wat eeen Lul zeg!
    Zie je wel!
    Hij moest gewoon onder een trein komen ;D.


    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen