Foto bij Alles voorbij! *pfff*

Grappig plaatje xD

Nou dat Bill zijn sigaretten op heeft gooit hij je de auto uit. Hij rijdt snel weg en jij kijkt hem na. Je kijkt om je heen maar je weet niet waar je bent. Je kijkt nog eens goed naar het mysterieuze huis achter je. Je herinnert je het weer. Hier heb je vroeger gewoont . Waarom zou Bill je hier heen brengen.
Dan opeens weet je het. Nare gedachten stomen binnen. Dit wilde Bill bereiken. Je denkt aan alle slechte herinneringen terug.

Je wilt het niet en rent de straat uit. Alsof je voor je angst en gedachtes wilt wegrennen.

Je komt uit eindelijk terecht op een weiland. Er is een bruiloft aan de gang. Je gaat kijken en je weet niet wat je ziet. Milan is er!!! Dit is de bruiloft van zijn tante en oom. Je probeert zijn aandacht te trekken door te zwaaien en fluiten. De andere mensen daar kijken niet om. Maar Milan ook nog niet. Milan draait zijn hoofd en ziet jou. Hij wacht af tot dat iedereen begint te lopen en praten en feesten, want dan kan hij on opgemerkt naar jou toe. "Dan mag u nu de bruid kussen" Iedereen klapt of huilt. Even later staat iedereen het gelukkige stel te feliciteren. Milan sluipt naar jou toe. "Wat zie je er uit! Wat is er gebeurt?" Je zegt alles over Bill tegen hem en alles wat er is gebeurt. "Dit is echt de druppel Sindy!! Ik pik dit niet van die gozer. Hij gaat de bak in!" "Nee Milan, je moet je gedijst houden. Hij heeft gezegt dat ik morgen de laatste opdracht moet doen en dat het dan klaar is. Afgelopen met die pakketjes! Dus doe me een lol en houd het nog even stil" "Ik loop met je mee naar mijn huis en dan doe je je daar opfrissen. Sorry hoor dit is niks persoonlijks, maar je stinkt :S" "Weet ik, het was er echt goor" Milan zegt tegen zijn moeder dat hij zich ziek voelt en naar huis wilt. "Maar lieverd, ik kan niet met je mee en het feest is pas om 10 uur vanavond afgelopen. Weet je het wel zeker?" Milan haalt zijn moeder over en loopt samen met jou naar zijn huis toe.

Eenmaal aangekomen ben je opgelucht. Je bent hier al heel vaak geweest en Milan's ouders ken je al. Hij heeft alleen 1 oudere broer maar die is al getrouwd en die woont ver weg in Amerika. Dus die heb je nog nooit in het echt gezien, wel van een foto. Jij hebt ook geen oudere broer of zus. Ook geen klein broertje of zusje. Af en toe zoe je wel een broer willen hebben maar soms is het wel makkelijk zo alleen kind. Je hebt Milan en je moeder toch?!

Milan geeft je een tanden borstel en chonen kleren van zijn moeder. Zijn moeder is best lang en heeft veel oude kleren die zie niet meer leuk vind. Je frist je op en kleed je aan. Je wast je haar en poetst je tanden nog een paar keer. Je proeft de smaak nog steeds, maar Milan zegt dat je niet meer stinkt maar ruikt naar een roosje. Hij geeft je een zoen en zegt: "Je smaakt verrukkelijk." Je lacht.
"He Milan ik heb best wel trek. Zou ik misschien iets te eten mogen hebben voor ik naar huis ga. Anders ben ik uitgehongerd en dan zal me moeder zich wel zorgen maken." Je loopt met Milan mee naar beneden en hij pak alle spullen. "Je moet het wel zelf klaar maken" Hij lacht. "Grapje. Ik wil het ook wel doen" Hij gaat achter je staan en pakt je hand vast. Na veel moeite lukt het dan eindelijk om je boterham eet klaar te maken.
"Milan, je bent een hele liever knul. En je bent MIJN knul :D" Milan slaat zijn arm over je heen. Je leunt met je hoofd op zijn schouder.

Jullie zappen een beetje en kijken dan het nieuws. Dan hoor je dit: "Er zijn de laatste tijd veel gevaarlijke wapens het land binnen gesmokkeld en veel mensen hebben pistolen gekocht. De handel daarin wordt steeds groter. Ben u getuigen geweest?! Bel dan nu. Het kan ook anoniem (daarna volgt nummer). Of bent u medeplichtig en heeft spijt, bel dan ook en het zal u vergeven worden." Milan kijkt jouw aan met een blik van: Doe nou! Het is voor je eigen best wil. "Ow Milan wat moet ik doen?! Dalijk hebben ze mij door. Dalijk word ik op gepakt. Ik wil de bak niet in!" "Rustig maar. Na die laatste opdracht is alles voorbij. Niemand zal het ooit te weten komen. Dat heb je zelf ook gezegd. En je moet het zelf ook geloven, anders werkt het niet.

Even later zie je iemand tegen het raam tikken. Het is donker en de persoon draagt een muts. Als je beter kijkt zie je dat het je moeder is. Het is hard aan het regenen en je laat je moeder gauw binnen. "Ik was de hele dag op het politie bureau en ze hebben je vader gevonden! Levend! Hij overnacht nu in het ziekenhuis en ik kom je halen!!! " "Sindy zal ik met je mee gaan?!" Vraagt Milan. "Ja dat ik een goed idee, dan kan je haar een beetje steunen." Je gaat gelijk met je moeder mee. Milan natuurlijk ook.



-->-->-->-->-->-->Vervolg

Reageer (2)

  • nerveus

    Leuk hoor! Dat plaatje is ook grappig, maar ik vind Milan zo lief, ik wil ook zo'n vriendje en ik denk dat het niet lang meer zal duren!

    Maar hoe dan ook: Snel verder!

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    Oeeh, SuuuuuperrrrrrSpannend&Leukk!!

    Suuuuuuuperr(xD) SNEL VERDERRr(doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen