Vandaag was het bijna 3 jaar geleden dat Zayn mij vertelde dat Harry styles mijn vader zou zijn. Ik geloofde hem niet, ijet kon gewoon niet dat zo'n bekende zanger mijn vader zou zijn, het was gewoon niet waar ik wist het zeker.
Sinds een paar weken vergde ik mijn haar ook rood, ik was het bruine zat. En ik vindt dat rood mij veel beter staat, oké ik heb geen eigendunk ofzo maar ik vind dat wel zo.

Het was zaterdag, en ik was net terug van de dansschool, ik was samen met mijn beste vriend, wie ook mijn danspartner is, gekozen om mee te doen aan de belangrijkste wedstrijd van het jaar, dus we waren veel aan het oefenen.

Mijn slaapkamer deur ging open. Zayn kwam binnen gestapt. Ik bleef natuurlijk lekker in mijn bed liggen. Hij kwam op het randje van mijn bed zitten. 'Ik heb een verrassing voor je' zei hij. 'Wat dan' vroeg ik. ' wij gaan vanavond naar een concert in de Amsterdam arena van Harry styles' zei hij. Maar voor die verder nog iets kon zeggen knuffelde ik hem al terwijl ik zei 'dankje dankje dankje'. Zayn lachte en trok me mee naar beneden waar we gelijk door liepen naar de auto..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen