Foto bij I'm not strong enough - Niall Horan (16+)

Speciaal voor agirlx

Langzaam opent Niall zijn ogen en kijkt recht in het slapende gezicht van Kübra. Een kleine glimlach siert zijn lippen als hij ziet hoe schattig ze slaapt.

Niall en Kübra zijn nu al drie maand samen en nog altijd zot van elkaar, maar voor Kübra is het af en toe wel heel erg hard. De media maakt haar leven heel vaak tot een hel en zeker nu Niall voor drie volledige maanden weg moet op tour door Europa. Kübra heeft al veel te verduren gekregen en alles stapelt zich op. Ze is niet meer sterk genoeg om al die problemen aan te kunnen.
En een paar weken geleden werd alles haar teveel. In de badkamer lachte een scheermesje haar toe en toen heeft ze zich voor een minuut van alle problemen verlost. Deze handeling heeft ze al een paar keer herhaalt, maar ze durft het aan niemand te vertellen. Aan Niall zegt ze dat ze van de trap is gesukkeld en haar pols daarbij heeft bezeerd, waarvoor het verband.

Niall drukt een zoen op Kübra's neus waardoor ze haar ogen opendoet.
Met een vermoeide glimlach kijkt ze Niall aan waarna hij haar een zoen geeft. "Goeiemorgen beauty"
Zegt hij met zijn hese ochtendstem.
"Good morning" antwoord Kübra vermoeid.
"Schat, ik denk dat het echt tijd is om op te staan." zegt Nial fluisterend, gevolgd door een zoen op haar slaap, waarna hij opstaat en richting de keuken gaat.

Kübra legt haar hand op haar pols, waardoor een pijnsheut door haar lichaam schiet en ze even op haar lip bijt. Vandaag vertrekt Niall op tour. Iets waar Kübra al lang tegenop ziet. Met een zucht kruipt ze uit haar bed en gaat ze richting de badkamer. Snel vervangt ze het verbandje waardoor ze merkt dat de sneeën al wat genezen zijn. Nadat haar haar in een simpele knot zit gaat ze richting de keuken waar Niall de tafel al heeft gedekt en al heerlijk aan het smullen is. Ze neemt rechtover hem plaats en begint ook te eten.
"Niall?" Hij humt iets dat op een 'ja' moet lijken.
"Ik ga je missen, weet je dat?"
"Hé, tuurlijk weet ik dat en ik ga jou ook missen!" Hij legt zijn hand op die van Kübra en verstrengeld hun vingers.
Niall buigt zich voorover en zoent Kübra.
"Ik hou van je"
"Ik ook van jou" antwoord Niall.

-
"Dag Kübra!" Louis zwaait nog eens overdreven naar haar voor Liam hem letterlijk de gate in sleurt.
"Dat doet hij bij mij nooit" zegt Eleanor fake verdrietig waardoor Kübra in de lach schiet. Perrie moest samen met Little Mix ook op de luchthaven zijn en ook zij zijn al op het vliegtuig gestapt. Lachend gaan ze allebei naar buiten, met natuurlijk de bijhorende paparazzi en nadat ze elkaar gedag hebben gezegd stapt Kübra in de auto naar huis. Eens aangekomen blijft ze nog even zitten en kijkt ze voor zich uit. En nu? Een echte job heeft ze niet echt, maar wat kan ze dan doen, die drie maanden? Normaal komt Niall altijd met de goede ideeën of heeft hij wel iets te doen met One Direction, waar Kübra mee naartoe kan. En nu? Mhh..

~Bijna drie maanden later~

Voor de zoveelste keer verlaat een snik Kübra's mond. Drie maanden was echt veel te lang. De media werd haar allemaal teveel. De journalisten en fotografen maakte haar leven in deze, bijna, drie maanden nog meer tot een hel dan ervoor. Telkens ze een stap buiten huis zette vlogen de scheldwoorden haar naar het hoofd. Net zoals op Twitter en al die andere social media. Alles werd haar teveel en ze had ook niet meteen iemand waarbij ze kon gaan. En enkel Niall's stem horen aan de telefoon, daar was ze ook niet veel mee. Ze klemt haar handen nog verder in haar hoofdkussen terwijl tranen over haar wangen rollen en uiteenspatten op het beddengoed.

-
"Bye Nialler!"
"Bye!" Hij slaagt het portier van Liam's auto dicht en gaat richting de voordeur gaat. Ze hadden geluk, nou ja, het gebouw waar ze moesten optreden is niet meer bruikbaar door een brand, waardoor ze dus wat vroeger naar huis mochten. Niall heeft Kübra niet gebeld, hij wilde haar verassen.

"Kübra?" Zijn koffers landen ergens in de hoek van de woonkamer.
"Darling?" Haar schoenen staan in de gang en haar jas hangt op, ze is dus wel degelijk thuis.
"Kübra?" Niall loopt richting de keuken en haast zich dan naar boven, nergens is ze te vinden.

Kübra hoort de deur dichtslagen beneden waardoor ze het scheermesje bijna uit haar handen laat valen.
Is Niall nu al thuis? Nee toch? Ze klemt haar hand rond het scheermesje en drukt het harder tegen haar pols.

"Schat?" De deur vliegt open en de eerste druppel bloed loopt over haar pols.
"Kübra!?" Niall grijpt het mesje uit haar handen en gooit het op de grond.
Tranen rollen als rivieren over haar wangen wanneer Niall Kübra in een stevige knuffel neemt. Ze verstopt haar neus in zijn nekholte en Niall klemt zijn armen rond haar heen terwijl hij haar troost.
"Ssht... Het komt goed.." Hij fluistert allemaal lieve woordjes in haar oor tot wanneer ze wat gekalmeerd is.
Niall duwt haar wat van zich af en wrijft de verloren tranen van haar wangen.
"Wat is er?" Fluistert hij zacht.
"Het.. Het.." Kübra neemt één keer diep adem, voor een stroom van hakkelende woorden uit haar mond komt. Ze verteld hem wat er gebeurd is als hij weg was en dat ze zich voordien ook al gesneden had. Ze haat de media en de pers zo erg, maar ze moet dit leventjes lijden omdat ze nu eenmaal dolverliefd is op hem. Iedereen noemt haar lelijk en alle scheldwoorden raken haar tot diep vanbinnen.
Niall begrijpt het gelukkig en drukt haar dichter tegen zich aan.
"Hé, het komt wel goed.." Zegt hij terwijl hij met zijn vingers door haar haren glijdt.
"Ik beloof je dat ik het beter zal maken." Kübra kijkt op en een twinkeling laat de tranen in haar ogen verdwijnen.

"En plots weet ik een hele goede manier!" Grijnst Niall wanneer hij haar optilt en Kübra op het bed neerlegt. Dit is wat ze allebei wel willen. Iets wat ze al zo lang hebben moeten missen.
Niall komt boven Kübra hangen en drukt zijn lippen passievol op de hare. Kübra antwoord de zoen maar al te graag, waardoor ze in een hevige tongzoen terecht komen. Niall's hand verdwijnt onder Kübra's shirt waardoor een spoor van kippenvel over haar lichaam trekt.
"Stop met plagen" fluistert ze waarna ze in een lenige beweging Niall's shirt op de grond krijgt. Kübra buigt zich wat voorover en maakt een spoor van zoentjes langs Niall's tepels naar zijn nek waar ze een prachtige zuigzoen achterlaat, iets wat een kreun van Niall oplevert. Met een zachte grom draait Niall hen om, zodat hij terug bovenop ligt. Zijn handen verdwijnen nu helemaal onder haar shirt waarna deze ook ergens op de grond terechtkomt. Achteraan op haar rug klikt hij haar bh los waarna deze het voorbeeld van hun shirts volgt en ook op de grond eindigt.
Niall's warme handen strelen zachtjes en liefdevol Kübra's borsten.
"Je bent zo mooi!" Fluistert hij gevolgd door een zoen op haar lippen. Kübra voelt het onbeschrijflijke gevoel in haar onderbuik dat ze al zolang niet heeft gehad; opwinding en tevredenheid. Het was al zo lang geleden dat er iemand nog tegen haar had gezegd dat ze mooi was. Niall speelt gefascineerd met Kübra's tepels waardoor kreunen haar mond verlaten.
"Ni.." Niall grijnst en komt terug wat omhoog om een zoen op zijn lippen te ontvangen.
Kübra laat haar hand naar de knoop van Niall's broek glijden en opent die waarna Niall een handje toesteekt om deze uit te trekken. Een bobbel is al mooi gevormd in zijn boxer. Kübra legt haar hand op zijn boxer en een kreun verlaat Niall's mond. Ze kruipt met haar vingers naar boven tot aan de rekker van zijn boxer.
"Kübra.. Please" kreunt hij waardoor Kübra grijnst en trekt ze zijn boxer in één keer uit. Haar vingers strelen zijn volledige lengte waardoor de kamer wordt opgevuld door Niall's kreunen. Zijn hele lichaam spant zich aan en zijn vingers klauwen zich vast in de lakens. Kübra merkt het en laat hem grijnzend los. Niall gromt en grijpt Kübra vast waardoor een gil haar mond verlaat. Ze glimlacht door de zoen door als Niall aan haar broeksknoop begint te prutsen. Terwijl hun zoen verdergaat trekt Niall haar broek over haar heupen en gooit hem ergens naartoe. Zijn handen strelen haar bovenbeen en eindigen aan de zijkant van haar slipje.
"Niall.. Doe het!" Sist ze hem zachtjes toe. Niall grinnikt en trekt haar slipje in één vloeiende beweging uit. Kübra sluit genietend haar ogen als Niall met zijn vingers langs haar schaamlippen passeert.
"Zo zacht.." Fluistert hij waardoor heel Kübra's lichaam huivert door zijn warme adem.
"Please.." Zucht ze wanneer Niall tergend langzaam zijn vingers beweegt. Uiteindelijk vinden zijn vingers, Kübra's gevoelige plekje en strelen haar clitoris. Kreunen verlaten haar mond wanneer Niall langzaam een vinger bij haar binnen brengt en een overheerlijk gevoel ontstaat in haar onderbuik. Een tweede vinger komt erbij en Kübra beweegt haar heupen tegen zijn vingers aan. Dit voelt gewoon te goed. Langzaam spannen alle spieren in haar lichaam zich aan en Niall's warme tong maakt het alleen maar erger. Kübra's onregelmatige ademhaling maakt Niall helemaal gek.
"Niall.. Ik.." En onmiddellijk zijn zijn warme tong en zalige vingers verdwenen. Kübra ontspant al haar spieren gelijk met een grom die haar mond verlaat.
Grijnzend komt Niall opnieuw boven haar hangen en drukt zijn lippen op de hare. Zijn tong vraagt toestemming en die krijgt hij onmiddellijk. Hun tongen winnen om dominantie en uiteindelijk wint Kübra waardoor niall zacht op haar onderlip bijt. Hij gaat helemaal boven haar hangen en zet zijn eikel tegen haar opening. Kübra haalt haar lippen van de zijne door ademnood en knikt als teken dat Niall verder mag gaan.
Een lange kreun verlaat haar mond als Niall langzaam helemaal bij haar binnengaat. Ze hadden wel al vaker seks gehad, maar elke keer opnieuw is het voor Kübra zo een onbeschrijflijk goed gevoel. Traag begint Niall zijn heupen te bewegen en wordt de kamer opgevuld met gehijg en gekreun, van hen beide.
Kübra geniet van hoe Niall met haar omgaat. Zo lief, zo zacht, zo vriendelijk. Kriebels schieten door haar onderbuik telkens Niall in haar stoot. Een traan rolt over haar wang en Niall buigt zich voorover en zoent de traan weg van haar wang, hij gaat ook meteen wat trager stoten. Misschien heeft hij haar wel pijn gedaan?
"Wat is er?" Fluistert hij in haar oor.
"Ni.. Ga door, please! Het voelt zo goed!" Met moeite komt het uit haar mond, maar Niall volgt maar al te graag haar bevelen op.
"Ooh!"
Kübra klemt haar vingers vast in het witte beddengoed, waarop ze hierjuist nog lag te huilen. Haar orgasme komt vanuit haar tenen opzetten en met een luide kreun komt ze heerlijk klaar. Niall blijft doorstoten, maar niet veel later vult hij Kübra helemaal op. Langzaam komt hij uit haar en komt hij uitgeput naast haar op het bed liggen. Tranen rollen nog steeds over Kübra's wangen.
"Schat? Wat is er?" Vraagt hij bezorgd.
Kübra schud haar hoofd en nestelt zich dichter tegen Niall aan en deze slaagt beschermend zijn armen rond haar heen.
"Je bent gewoon.. Zo lief voor me. Waarom?"
Niall grinnikt zachtjes en haalt een plukje haar uit haar gezicht.
"Omdat ik van je hou.. Ik geef om je."
Kübra schenkt hem een waterige glimlach waarna ze even rilt.
Niall trekt de lakens over hen heen en opnieuw legt Kübra zich tegen zijn warme borst.
"Ik hou van je.." Fluistert Niall terwijl hij met zijn vingers door haar lange haren streelt.
"Ik ook van jou" antwoord Kübra wanneer ze opkijkt en verdrinkt in Niall's helderblauwe ogen.
"Dank je.." Fluistert ze tegen zijn huid.
"Vergeet niet dat ik er altijd voor je zal zijn.."
"Je bent echt een schat.." Hun lippen zijn nog maar een paar millimeter van elkaar verwijderd wanneer Kübra dit zegt.
"Jij ook" zegt Niall voor hij zijn lippen liefdevol op de hare drukt.

Halowa!
Het heeft even geduurd, maar het is wel al even geleden dat ik 16+ had geschreven, dus was het even awkward. Ik hoop dat het wat goed is ;)

Reageer (1)

  • agirlx

    awh, dankje!
    het is echt wel goed!
    jeeeejjhh! ;$

    komt bij mijn favo hoofdstukken xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen