Ik zat bij mijn moeder in de auto. We reden op een rustige weg toen ze steeds harder begon te rijden.

'Mam wil je zachter rijden' vroeg ik. 'Pas als jij verteld waarom je vader je volgt op twitter' Zei ze. 'Dat doet ie niet' zei ik.
'Ooit afgevraagd hoe je heet, je achternaam os styles, je bent de dochter van Harry styles' terwijl ze dat zei ging ze ook harder rijden 'en hij zal je nooit te zien krijgen' grijnsde ze. Ze stuurde de auto de weg af, richting een boom en reed steeds harder.

Ik begon keihard te gillen tot de klap was.

De klap galmde na in mijn hoofd, ik had de kracht niet meer om de auto uit te komen. Vaag hoorde ik ergens ver iemand zeggen dat de vrouw dood was. 'Het meisje is nog bij' riep iemand.

Ik hoorde sirenes steeds dochter bij komen terwijl mensen probeerde om mij uit de auto te krijgen. Al snel was ik uit de auto gehaald en werd ik op een brancard gelegd. 'Dokter wilt u Zayn bellen' zei ik terwijl ik mijn iPhone naar hem rijkte. Hij pakte hem aan en begon te bellen.

Al snel lag ik in de ambulance toen mijn blikveld steeds vlekkeriger werd. Van angst begon ik zwaarder te ademen. Het laatste wat ik voelde was hoe iets in mijn arm gedaan werd en hoe iemand riep ze valt weg. Alles viel weg, en werd zwart

Reageer (1)

  • iLufU

    Ah, nee Darcy mag niet dood!!! Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen