Foto bij OO5

Louis P.O.V :


Ik loop de aula binnen, waar je het oorverdovende gepraat van alle mensen hoort. Geïrriteerd kijk ik rond opzoek naar Megan, mijn humeur is er niet echt beter op geworden nadat ik me telefoon moest inleveren. Dan zie ik ons bekende voetballertje Styles staan, die denkt dat die alles is. Nors loop ik door, waar haalt die gozer het lef vandaan om te denken dat die alles is.
'' Louis kijk verdomme is uit je doppen'' gilt Megan in me oor.
'' Megan, Ooo sorry. '' zeg ik. '' Louis me hele shirt is vies, rot lekker een eind op. Ik hoef je nu even niet te zien. '' schreeuwt ze door de aula en loopt weg. Lekker dit, ik ben me telefoon kwijt, Styles verpest me humeur en nu heb ik ook nog eens ruzie met Megan.
Zodra Megan uit het zicht verdwijnt merk ik dat de oorverdovende gesprekken plaats hebben gemaakt voor zacht gefluister, en dat alle ogen op mij gericht zijn. Ongeveer driehonderd paar ogen staren me aan, maar dat kan me niks schelen. Ik trek mijn beroemde emotieloze blik, en loop zonder iemand nog een blik waardig te gunnen de overvolle aula uit, op zoek naar rust.

"Ruzie met je vriendinnetje, Tomlinson?"
Ik draai me met een snelle beweging om en bal mijn vuisten.
Hoe durft die Styles zich ermee te bemoeien? Wie denkt hij wel niet dat hij is? Dat kleine niets nuttige uitslovertje. Niemand wilt toch iets met hem beginnen? Ik heb tenminste een vriendin, het knapste meisje van de school : Megan. Nou ja, voor zolang ik haar nog mijn vriendin mag noemen. Megan kennende zal ze nog wel een tijdje boos op me zijn. Haar kleren zijn echt het belangrijkste in haar leven, als je daar mee knoeit heb je serieuze problemen. Ik ben bang voor wat me nog te wachten staat, maar hoe kan ik ook zo stom zijn? Tegen je vriendin aan botsen doordat je bent afgeleid door een zielig voetballertje. Wat een verschrikkelijke dag is dit, het kan haast niet slechter voor een eerste schooldag. Ik moet maar even met Liam gaan praten, hij weet vast wel raad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen