Enjoy!
Sorry voor het lange wachten, heb het druk xD

’jullie zijn een stelletje kleuters.’ Ik steek mijn tong uit en begin aan mijn pannenkoek. Binnen een half uur heeft iedereen genoeg gehad en zijn de pannenkoeken op. ’Dat was lekker lieverd.’ Tom drukt een zacht kusje op mijn lippen en knuffelt me. ’Danke, Georg heeft ook geholpen hoor.’ ’Het eten was lekker Georg, je krijgt alleen geen kus en knuffel.’ Ik schud lachend mijn hoofd en wil beginnen met het afruimen van de tafel. ’ben je gek Eline? Jij hebt dit gemaakt, wij ruimen het wel op. Hetzelfde geld voor jou Georg.’ Ik kijk Say dankbaar aan. ’Ik wens jullie veel succes.’ Samen met Georg loop ik naar de kamer en gaan we tv kijken. Uit de keuken hoor ik veel protest. ’Haha, Bedankt Eline, dat ik je mocht helpen. Nu hoef ik niet tussen dat gekibbel te staan.’ Ik schud lachend mijn hoofd. ’Graag gedaan.’ Na een kwartier komt de rest de woonkamer in en ploffen ze allemaal op een bank of een stoel. ’Zo, leuk werkje he?’ Ik kijk de jongens lachend aan. Tom slaat zijn arm om me haan en trekt me dicht tegen zich aan. ’Ik heb zin in de vakantie.’ Ik kijk Elle lachend aan. ’Wie niet?’ ’Wil je nog steeds, Zon, Zee, Strand en Lekkere Jongens Eline?’ Ik schud lachend mij hoofd. ’Die Lekker Jongen heb ik al! Nu alleen de Zon de Zee en het Strand nog.’ Ik kijk Tom lief aan en geef hem een klein kusje op zijn lippen. ’Slijmbal.’ Ik pak een kussen van de bank en gooi die richting Say, maar helaas is mijn gevoel voor richting niet helemaal goed en komt hij op het hoofd van Jake terecht. ’Oeps Sorry.’ Ik kijk Jake met puppy oogjes aan, wat jammer genoeg niet werk. Ik krijg het kussen gelijk terug in mijn gezicht. Ik wil het kussen weer terug gooien als mijn mobiel gaat. Ik pak hem uit mijn broek zak en neem op.
Met Eline.
Met je moeder, wanneer kom je thuis?
Ik heb geen idee. Over morgen ga ik al op vakantie dus vast nog wel daar voor. Moet mijn spullen nog inpakken. Mag ik vanavond bij Tom blijven slapen?

Ik hoor mijn moeder zuchten.
Vooruit. Nog 1 nacht, maar morgen kom je naar huis.
Ik knik, maar dat ziet ze natuurlijk niet.
’Is goed mam, Danke!
Ik hoor mijn moeder grinniken. We zeggen elkaar gedag en hangen op. ’Ik blijf slapen hier, of je het wilt of niet.’ Tom geeft me een kusje en stemt in. Na een tijdje gaat de rest allemaal naar huis. ’Daar zitten we dan.’ Bill grinnikt. ’Ik ga naar bed, veel plezier met z’n 2e.’ Bill loopt naar boven. Ik kijk Tom aan. ’Toen waren we nog met z’n 2e.’

Reageer (6)

  • addicted2tom

    Tom zal natuurlijk wel iets in gedachten hebben om met zn 2 te doen :D

    snel verder!<3

    1 decennium geleden
  • CuteKaulitz

    En wat is van plan Tom te gaan doen zo met z'n tweetjes? ^^. ben wel benieuwd xD snel verder :D

    1 decennium geleden
  • CouchPotato

    Sorry dat ik alsmaar niet reageerde
    Maar ik was gewoon te lui
    Ik weet het niet zo lief [a]
    En ik heb ook niet echt zin in een lange reactie, I'm sorry
    Maar ik vind btw dat George snel een vriendin moet krijgen!!
    En Vakantie ^^ Hip
    Ik loop nu thuis constant op hakken voor kerstgala haha
    Ik kan het echt voor geen meter joh
    Maar goed, ik moet blijven oefenen natuurlijk
    Nouja, super snel verder met je verhaal!!
    <33 Eline

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    Super<3

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Ach,waarschijnlijk gaan zij ook slapen.XD
    Snel verder.^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen