Foto bij The unsightly things of being differently ~ 1

Ik hoorde mijn moeder roepen. 'Aylin? heb je alles?' Vandaag ga ik het doen! Ik ga deze keer goed beginnen. Gedraag je normaal, Geen rare vragen en antwoorden, stel je netjes voor aan idereen. Dan komt het goed. Mijn tas lag klaar op mijn bed. 'Aylin? schiet eens op!' 'Ik kom al mam!' Ik pakte mijn tas en liep naar beneden. Ik liep de kamer in en mijn hoofd ontplofte gelijk. Mijn vader was aan het zorgen dat mijn broertje zijn brood op at. Mijn oudere zus was druk aan het telefooneren met har vriendje en mijn moeder was druk met brood aan het smeren en tegen mijn vader aan het schreeuwen. Ik ging rustig zitten en pakte een boterham. Ik nam het brood van mijn moeder voor me klaar had gemaakt en stopte het in mijn tas. Propte mijn boerham in mijn mond, pakte nog een koekje uit de kast en liep onopgemerkt naar de achter deur. 'Aylin? Zeg je niet even iets?' 'Doei pap, doei mam!' 'Fijne dag lievert! Succes!' Ik liep naar buiten en deed mijn oortjes in. The brighest green van anardor schalden door de spiekers.

De school kwam langzaam inzicht. Okey wees aardig, gedraag je, zeg hallo tegen iedereen en ga niet met je muzike in zitten. Ik zuchten een keer diep en reed het plein op. Ik keek voorzichtig om me heen iedereen begroeten elkaar en de groepjes werden gevormt. Ik zetten mijn fiets neer en liep naar binnen. Ik lachten vriendenlijk naar wat meiden waarvan ik dacht dat ze van mijn leefttijd waren. Ze keken heel afkeurend af en liepen de andere kan op. Ik hing mijn jas op en liep door naar de kantine. Ik ga aan een tafel zitten. Ik kijk om me heen om te kijken of ik iemand bekent zie, maar nee ik zag niemand.
Er kwam een meisje tegen over me zitten. ze steekt haar hand uit. 'Megan!' 'Aylin' Ik lach vriendelijk. 'Weet jij al in welke kla sje zit?' 'euh.. Nee, dat kunnen dadelijk toch zien in de aula?' 'Ik weet het niet! Ken je hier mensen?' 'Ja mijn zus zit hier ook op school, maar we kunnen het niet echt met elkaar vinden. Jij?' 'Nee ik ben helemaal nieuw hier! Ben in de vakantie hier na toe verhuist' 'Okey! Vindt je het een beetje leuk hier?' 'Jawel!' De bel ging. Ik stond op en vroeg of Megan mee ging.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen