sorry voor het lange wachten op een nieuwe deel, maar mijn computer was dood :$

Sofya POV

Ik ging naar binnen. Het was al 6 uur 's avonds. Mijn moeder was nog lang niet thuis. Ik had honger. Ik liep naar de koelkast. Ik had geen zin om wat eten klaar te maken dus verwarmde ik de soep op dat ik gisteren met mijn moeder had gemaakt.
Nadat ik gegeten had, liep ik naar boven en maakte keurig mijn huiswerk. Ik was heel erg moe. Ik ging douchen en toen ging naar bed. Wat Justin gedaan had, was ik eeuwig dankbaar voor. Ik wilde niet denken wat er anders zou kunnen gebeuren. Ik kwam vermoeid in slaap...
Triiiingg. Ik werd wakker door mijn wekker. Rond 7 uur kwam Justin mij ophalen en dan gingen we Melissa ophalen. Vermoeid stapte ik uit bed. En deed mijn kleren aan en liep naar beneden. Ik zag een briefje.

Sofya,
Toen ik gisteren thuiskwam, lag je al te slapen. Ik wou je niet wakkermaken. Hoe was je dag?
Ik wou even zeggen dat ik vandaag om 3 uur al thuis ben. Ik ga dan shoppen. Hoelaat ben je dan vrij? Dan kan je mee. Sms me oké?
kusjes mam.


Vandaag ben ik al op 10 voor 2 vrij. Ik pakte mijn mobiel en smste mijn moeder

Hoi mam,
Mijn dag ging wel.
Ik ben om 10 voor 2 vrij. Maar ik weet niet of ik wel zo'n zin heb.
Ik zie wel.
kusjes Sofya.


Ik drukte op verzenden. Ik zou haar niet vertellen over wat er gisteren was gebeurt. Dan zou ik nooit meer alleen een keertje naar buiten mogen. Ik pakte een broodje en deed er kaas, tomaten en komkommers op. Ik deed ook 2 broodjes in mijn broodtrommel. Ik voelde een mijn broekzak trillen. Ik had een smsje van mam teruggekregen.

Okee schat is goed.
Toen ik keek op de klok was het al 5 voor 7, en ging naar boven mijn tas pakken en deed mijn jas en mijn schoenen al vast aan. Toen ging de deurbel. Tring. Ik deed de deur open en zag Justin. 'Hoi' zei ik. 'Hoi' zei hij. Ik pakte mijn tas en liep naar buiten. Mijn fiets die stond nog buiten. Ik stapte op mijn fiets en we gingen samen naar Melissa's huis. 'Hoe gaat het met je arm?' wou ik weten. Ik voelde me er nog steeds een beetje schuldig over. 'Het gaat wel' 'Oké dan' ik voelde een opluchting. 'Trouwens je komt wel hé vrijdag?' Ik wist niet meer waar hij het over had. 'Huh? Waarheen?' 'Naar het klassefeest' 'Owjah. Sorry ik was het even vergeten. Ik moet het nog steeds vragen' zei ik. 'Ow oke. Je moet echt komen, het wordt vet gezellig!' 'Uuuh jah tuurlijk kom ik wel' Na ongeveer een paar minuten waren we bij Melissa's huis.
'Hoi' zeiden Justin en ik tegelijk. 'Hoi!' zei Melissa.
We hadden de hele schoolrit gekletst, dat de tijd snel voorbij ging want we waren al op school. We liepen naar binnen en gingen naar onze kluisjes. En toen zag ik dat Justin en Ashley ruzie maakten. Waarom zouden ze?

Reageer (7)

  • Mayfly

    Die Ashley moet oprotten (A)
    ikleessnelverder :D

    xxx

    1 decennium geleden
  • TICKETTOHELL

    ze hebben ruzie omdat hij met mij wil trouwens =]
    Just Kidding =[

    1 decennium geleden
  • Dunzak

    veder:)

    1 decennium geleden
  • floepii

    ooohh verder!!!!

    i love it!!

    <3

    1 decennium geleden
  • Catharina8

    Leuk snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen