Gracie, Kia en Yulia waren op het eiland aan het wachten op de volgende afvaller, er kwam weer een boot aan met daarop de presentator Marc en de afvaller Willie.
Niemand was echt verbaasd over dat Willie afgevallen, Willie was zelf verbaasd dat Raymond weg was toch een van de sterkere spelers.
"Welkom 4 afvallers straks gaan 2 van jullie echt naar huis. Yulia door het winnen van de vorige ronde heb jij je al geplaatst voor de laatste afvalronde.
Hoewel jij moet wel meedoen aan het spel want in de volgende ronde krijgt degene die 1e wordt een voorsprong degene die 2e wordt krijgt weer een voorsprong op de nummer 3 en dan de volgende afvaller krijgt weer een voorsprong op nummer 4 en degene die daarna afvalt heeft dus helemaal geen voorsprong.
Dit spel gaat als volgt, in de zee ga je onder water en de 2 personen die als eerst boven komen verliezen en moeten dus naar huis.
Xia, Willie en Grace en Yulia natuurlijk succes".
Iedereen begeefd zich naar het water. En het spel begint.
Na al 20 seconden kwam Kia naar boven en dat betekent dat zij naar huis moet. 5 seconden later kwam Gracie boven water en zij moest ook helaas naar huis.
Willie en Yulia waren over. Willie kwam voor Yulia naar boven en dat betekent dat Yulia een grote voorsprong heef op Willie.
Kia en Gracie voor jullie zit de expedtie er helaas op.
Ik vraag jullie afscheid te nemen en de expeditie te verlaten
Grace pakte de Amerikaanse vlag en Kia de Liberiaanse vlag en ze verlieten het eiland op weg naar huis.
"Gefeliciteerd Willie jij zit in de laatste afvalrond en je kans om terug te komen in de expeditie is 25%.
Yulia en Willie jullie mogen terug naar het afvallerseiland en daar wachten op de laatste 2 afvallers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen