* Volgorde van de films die ze gekeken hebben*

Mackenzie

Halverwege How to train you dragon was Skyler in slaap gevallen. Ik snapte niet hoe dat kon want ze had genoeg snoep gegeten om een olifant een suikerrush te geven. Ik keek de film af en begon toen maar de etensrestjes op te ruimen. Verbaasd keek ik naar de fles wijn die half leeg was.
'Great,' mompelde ik. Ik pakte alles op en liep naar beneden. Mijn vader lag te slapen op de bank in de woonkamer en ik liep vermoeid de keuken in. Liam was iets aan het schrijven in een notitieboekje maar hij sloeg het snel dicht toen ik binnen kwam. Hij gaf me een klein glimlachje en nam een leeg schaaltje van me over nam om in de gootsteen te zetten. Ik gooide de troepjes in de prullen bak en wreef over mijn ogen. Voordat ik nee had kunnen zeggen had hij voor ons allebei een glas wijn ingeschonken en ik wist dat ik op moest gaan passen, want anders zou ik dronken worden. Liam tilde de glazen op en maakte een gebaar met zijn hoofd dat ik mee moest lopen. Zachtjes liepen we langs mijn slapende vader de tuin in. Hij zette de glazen neer op de buiten tafel en klopte naast hem op de bank. f
'Dit is zo geen goed idee,' mompelde ik, maar toch ging ik naast hem zitten. Liam haalde zijn telefoon te voorschijn en even later voelde ik de mijne in mijn kontzak trillen.
Liam: kijk omhoog. Verbaasd deed ik wat hij zei en tot mijn verbazing zag ik de meest heldere sterrenhemel die ik in tijden had gezien.
'Wow,' zei ik zachtjes. 'Hé dat is de indiaan!' Liam keek verbaasd naar me en ik grinnikte. 'Ik ben een hele tijd gefascineerd geweest met sterren.'
Liam: de grote beer hij wees omhoog en ik schudde mijn hoofd.
'Dat is de kleine beer, de grote beer is een stuk moeilijker te vinden,' zei ik en Liam zuchtte.
Liam: oké ik geef mijn pogingen om een indruk op je te maken wel op.
'O,' zei ik en meteen wist ik niet wat ik met mezelf moest doen. Ik pakte daarom mijn glas wijn maar op, wat waarschijnlijk niet zo heel verstandig was.

Reageer (10)

  • Chasing1D

    Welk is de eerste film van de gifs? xoxo

    7 jaar geleden
  • Dahlias

    Wajoo Liam is echt zo lief

    1 decennium geleden
  • Jultje16

    Echt super gaaf!!
    En Liam is zooooo lief! (H)

    heel snel weer verder hoor

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    Hahaha leeeeuk! :3

    1 decennium geleden
  • Lexia

    LoveStylesx
    ze haalt de woorden uit mijn mond

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen