samen met een klein jongetje, waarvan ik zeker wist dat het en van de tweeling was,was ik in slaap gevallen.

ik was na een half jaar eindelijk uit de rolstoel gekomen, en kon weer lopen, en ook weer dansen.

na zo' n jaar na het ongeluk kon ik weer dansen, en danste ik ook weer op het niveau waarop ik danste, en dat was behoorlijk hoog.
samen met george mochten we weer meedoen met een belangrijke danswedstrijd.

na onze dans kregen we heel tof jury commentaar. er werd een knuffel naar ons gegooid, ik keek uit welke richting die kwam en zag papa en de tweeling staan.


er kwam koude lucht op mijn lichaam, waardoor ik mijn ogen opende. ik zag niemand in mijn kamer, en begon te huilen. al snel sloegen een paar armen om mij heen en werd ik heen en weer gewiegd. geschrokken keek ik omhoog en zag een wat oudere blonde man. 'waar is papa' snikte ik. 'hij is met zayn en de andere even naar het restaurant wat eten, ik ben niall, en ben getrouwd met jou vader' zei hij. ik knikte en liet mijn hoofd weer tegen hem aan en bleef huilen. 'wil je dat harry komt?' vroeg hij naar een paar minuten. ik knikte.

al snel was papa er en nam mij over van niall. ik drukte me tegen papa aan en begroef mijn gezicht in zijn t-shirt, die nat werd doordat ik nog aan het huilen was. nadat ik uitgehuild was voelde ik hoe er iemand tegen mij aankroop. toen ik keek, zag ik dat het hetzelfde jongetje was als toenstraks. al bijna gelijk lag hij te slapen. langzaam haalde niall hem iets opzij zodat papa mij in het bed kon leggen. niall legde het jongetje weer neer naast mij.

na een uur was ik alleen nog met een jongen, van ik denk mijn leeftijd, met een slapend meisje op zijn schoot. 'hee' zei ik zachtjes. 'hee darcy' zei hij, 'ik ben michiel, oom harry's neefje' zei hij. ik knikte 'en de andere twee'. 'dit is kaitlynn', zei hij wijzend op het meisje 'en naast jou is liam'. 'en slapen ze altijd zoveel' vroeg ik verbaasd. 'haha nee, ze slapen al een paar dagen heel slecht, kaitlynn huilde steeds, en liam werd snachts heel veel wakker, oom niall had verteld waar oom harry was, en van jou' zei hij.'nou voel ik me schuldig' zei ik zachtjes terwijl ik naar mijn handen keek.

ik voelde het bed naast mij inzakken en besefte dat michiel naast mij was gaan zitten. hij sloeg een arm om mij heen, en plaatste ook kaitlynn onder de deken, die mij zelfs leek schrikken omdat ze koud voelde. 'dat hoeft niet, liam is altijd verlegen en gaat nooit naar iemand toe die hij niet kent, en kruipt daarbij al helemaal niet in bed, dus voor hem ben je speciaal' zei hij. ik keek hem aan en fluisterde 'echt?'. 'ja echt darcy, het verbaasde ons ook' geschrokken draaide ik mijn hoofd en zag papa en niall in de deuropening staan. 'dude, je bezorgt me nog een hartverzakking' riep ik geschrokken uit.

wie had gedacht dat harry getrouwd is met niall?? en niet louis? haha
ik heb vakantie nu, wel een week lang :)) en hebben jullie ook vakantie en gaan jullie nog wat doen?

Reageer (3)

  • iLufU

    Ik heb nog één weekje school en dan pas vakantie. Ik had dan waarschijnlijk helpen met m'n vader in z'n bloemenwinkel.
    Snel verder.

    1 decennium geleden
  • Melanie_x

    ik heb ook vakantie maar ik ga waarschijnlijk niks doen

    1 decennium geleden
  • Harryloverxx

    Goed stukje !!! (Zoals altijd eigenlijk!)
    En hellyeah ik heb ook lekker vakantie hihi ik ga naar brabant ^.^
    Fijne vakantie <3
    Xx
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen