We zijn weer terug bij Abby. Enjoy:)

Nou daar ging ik weer, maar dit keer was ik niet thuis maar in het hotel waar ik de nacht had doorgebracht met Blake. Mmm vond het in eens niet zo erg meer, geen last van die verrader! Dit was mijn kans, mijn kans om te ontsnappen aan Blake. Zo te zien was het hotel er nog niet want ik stond in een groot grasveld, in welke tijd was ik nu beland. Ik begon te lopen ik. Ik had nog steeds m'n joggings broek aan met topje en vest, en in me tas had ik de bruine jurk met de linten die ik bij me vorige sprong had aangetrokken, misschien was het slim om die aan te trekken...
Ik trok mn vest uit en en trok de jurk aan over mn topje en joggings broek, dit was waarschijnlijk veiliger, al wist ik niet in welke tijd ik zat. Ik ging opzoek naar een weg, op zoek naar winkels waar ik misschien kleren kon kopen uit deze tijd, en ander ondergoed... Ik had het uitgewassen in het eerste hotel maar toch.

Na een aantal weilanden met koeien en paarden kwam ik bij een smal weggetje aan. Daar stond ik dan in the middel of nowhere. Ik kon twee kanten op links of rechts. Links was niks anders dan weiland en rechts... nou ja niet veel anders links. Fijn hier had ik echt niks aan. Dan maar op de oudewetse manier: iene miene mutten! Hmmm rechts dus. Ik begon maar te lopen. Het was een warme dag, de zon scheen fel, gelukkig had ik nog mn flesje water gevuld in het hotel en ik nam een grote slok. Oh wat lekker! In eens begon alles te draaien, onee hè. Nog voor dat ik het dopje op me flesje kon draaien werd het zwart voor mn ogen.

Met een smak kwam ik op de grond, het was hard! Auw en toen viel ook nog me flesje leeg over mn hoofd... Fijn! Ik opende mijn ogen ik had echt geen idee waar ik was. Het was erg donker, ik besloot op te staan, maar toen hoorde ik een hele hoop kwade stemmen. "Ga, zitten!" " Je staat voor het beeld!" "Rot op!" Ah fijn ik was in de bioscoop! Ik zakte weer op de grond, trok voorzichtig de jurk uit en m'n vest aan en kroop naar de uitgang.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen