Foto bij Time to forget - Niall Horan and Louis Tomlinson (16+)

Hallo, het heeft weer eventjes geduurd, sorry daarvoor.
Persoonlijk vind ik deze one shot iets minder goed...


Let me know !
Speciaal voor MrsUniHoorn

"Hé, Daphne! Woehoe!" Ze draait zich om als ze haar naam hoort en ziet hoe twee jongens propjes in hun handen hebben. Voor ze het weet vliegen ze allemaal tegen haar hoofd, maar ééntje mist en vliegt tegen de leerkracht. Hij kijkt om en meteen kijken alle leerlingen naar Daphne.
"Daphne? Wil jij graag nog eens naar de directeur?"
"Maar Meneer, ik was het niet. Het was.."
"Niets te maren. Nog één opmerking en je vliegt bij de directeur." Waarschuwt de leerkracht. Daphne zucht stilletjes en buigt zich terug over haar boek.

De bel van de middagpauze gaat en Daphne gaat de refter binnen. Haar eten wordt uit haar handen getrokken en meteen haast ze zich naar de tafel, waar ze altijd alleen zit.

Daphne huilt niet, nooit. Maar ze snijd zichzelf wel. Ze rolt haar mouw wat op en laat haar ogen over de littekens glijden. Ze gaat er met haar vinger over en een pijnscheut gaat door haar arm.
Geschrokken kijkt ze op als ze een klap tegen haar achterhoofd krijgt.
Ze bukt zich wanneer ze een heel flesje cola over zich heen krijgt gegoten. Haar shirt kleeft aan haar rug en ook de onderkant van haar haren kleeft helemaal.
Ze staat op en haast zich de refter uit.
Ze loopt naar de poort en voelt of deze op slot zit. Ze heeft geluk. Even kijkt ze om, maar begint dan richting huis te lopen. Zo snel als haar benen haar kunnen dragen. Mensen kijken haar raar na, wanneer tranen over haar wangen beginnen te lopen.

Thuis aangekomen vliegt ze naar binnen, naar de badkamer. Ze trekt haar shirt uit en gooit hem in een emmer met water. Ze vist haar welbekend mesje uit de kast en zet het tegen haar pols. Ze duwt door en voelt hoe het dieper in haar vel komt. Een traan verlaat haar ooghoek, net zoals een bloeddruppel de wonde.

Ze draait de knop van de douche open en laat het water warm worden.
Haar arm krijgt er nog een paar sneeën bij voor ze onder de warme stralen stapt.

--
"Daphne?" Ze opent haar ogen als ze Niall hoort thuiskomen.
"Daphne!" Ze kijkt op en meteen komt hij naar haar toe. Hij neemt haar in een omhelzing en fluistert haar lieve woordjes toe, terwijl ze haar sterk houd tegen de tranen.
"Ik ga je helpen.."
"Niall, dat kan je niet. Dat moet ik zelf doen" antwoord ze zacht terwijl een traan over haar wang rolt.
"Het komt goed. Echt waar, desnoods ga ik morgen naar je school en vertel de directie de waarheid."
"Nee!" Ze duwt hem van haar af en kijkt hem recht in de ogen aan.
"Dat doe je niet! Het wordt alleen maar erger dan!" Ze staat op en loopt richting de deur. Net als ze die wilt opentrekken word ze bij haar pols vastgegrepen. Recht op de wondes, waardoor een gil haar mond verlaat.
"Niall! Laat me los!"
"Daphne, nee!" Ze rukt haar arm los uit zijn greep en opent de deur. Ze rent de straat op en haar broer komt haar onmiddellijk achteraan.
Daphne loopt de straat over, een klein steegje in. Net als Niall ook wilt oversteken komt er mega grote vrachtwagen voorbij. Hij steekt over, maar Daphne is al weg, hij ziet haar niet meer.
"OMG, dat is Niall van One Direction!"
'Oh god, nee, niet nu' denkt hij bij zichzelf als hij de meisjes op zich ziet afkomen.

Langzaam loopt hij terug richting zijn huis, nadat hij hen een handtekening en een foto, met een geforceerde glimlach, had gegeven. De voordeur zwaait toe en hij ploft neer in de zetel.
"Daphne, alsjeblieft!" Komt er smekend uit zijn mond, waarna hij zijn gezicht in zijn handen verbergt en een paar snikken zijn mond verlaten.

Het beeld voor haar ogen is niet meer zuiver en alles ziet wazig. De bomen in de verte leken op een prachtig schilderij, dat een emmer water over zich heeft gekregen en helemaal is uitgelopen.
"Hé, gaat het wel?" Een stem laat haar opkijken, recht in twee grijsblauwe ogen, die ze al eens eerder had gezien.
Snel veegt Daphne de tranen van haar wangen en kijkt ze hem aan, nu pas ziet ze wie het.
"Louis" zegt ze.
"Daphne, wat is er?" Even dacht ze een vlaag van alcohol te ruiken, toen hij sprak, maar de geur verging.
Louis en Daphne kennen elkaar. Niet super goed, maar Louis zit bij Niall in de band One Direction. Van daar.

Daphne haalt haar schouders op, "Ik kan het niet zeggen"
*plets plets*
Druppels beginnen uit de lucht te vallen en al snel begint het harder te regenen.
"Kom mee!" Zegt Louis en onhandig sleurt hij haar mee bij hem thuis, binnen.
Daphne rilt even als de warmte van binnen haar tegemoet komt. Ze kijkt op naar Louis en merkt dat hij toch wel heel dichtbij staat. Langzaam komt zijn hoofd dichterbij en zoenen ze elkaar. Daphne haalt haar lippen weg en kijkt even de andere kant op.
"Je bent mooi" fluistert Louis wanneer hij zijn vinger onder haar kin legt en haar hoofd naar hem draait.
"Wil je misschien wat droge kleren?" Opnieuw passeert een walm van alcohol Daphne's neus, maar veel trekt ze zich er niet van aan.
"Graag"
Louis wenkt haar mee naar boven en in zijn kamer haalt hij een warme pull uit de kast. Daphne glimlacht naar hem en trekt haat doorweekte shirt uit. Ze voelt zich niet ongemakkelijk. Ze voelt zich goed bij hem. Net als ze Louis's pull wilt aantrekken voelt ze twee warme handen op haar heupen. Louis trekt haar wat dichter tegen zich aan en nu pas merkt Daphne dat hij zijn shirt ook heeft uitgetrokken. De warmte van zijn ontbloot bovenlijf laat haar zachtjes rillen.
Louis drukt zijn lippen in Daphne's nek en zuigt het bloed naar boven, waarna hij zijn tong over haar gevoelige huid laat glijden. Iets waardoor een zachte kreun Daphne's mond verlaat. Ze draait zich om en drukt ruw haar lippen op de zijne. Langzaam stapt Louis achteruit en legt hij Daphne neer op zijn bed. Zijn handen glijden naar haar broeksknoop. Een kriebel schiet door haar onderbuik als Louis haar broek over haar heupen glijdt.
Hij plant zijn lippen op haar buik en zakt zo verder naar beneden. Boven haar slipje blijft hij hangen en komt hij grijnzend terug naar boven.
Daphne trekt hem tegen haar aan en zoent hem. Zijn tong vraagt toestemming en die krijgt hij. Hun tongen spelen een spelletje op dominantie terwijl Louis zijn handen naar haar rug laat glijden. Hij klikt haar bh los en de bandjes zakken langs haar schouders naar beneden. Louis geeft de strijd om dominantie op, door zijn lippen van de hare te halen. Daphne kijkt hem aan wanneer hij zich naar haar borsten verplaatst. Kreunen verlaten Daphne's mond en haar vingers klemt ze vast in het laken op het bed.
Louis komt opnieuw boven haar hangen en Daphne's gejaagde ademhaling maakt hem steeds meer opgewonden. Daphne gaat met haar handen naar zijn riem, die ze na eventjes toch open krijgt. Louis trekt zijn broek uit en deze landt ergens op de grond.
Een zachte grinnik verlaat Daphne's mond als ze zijn erectie door zijn boxer ziet. Daphne draait hen om zodat zij bovenop Louis ligt. Ze gaat tergend traag naar beneden waardoor een grom Louis' mond verlaat. Ze grijnst terwijl ze met een spoor van zoenen naar beneden gaat. Boven zijn boxer blijft ze hangen, maar trekt hem dan helemaal naar beneden waardoor een opgeluchte zucht Louis' mond verlaat.
Daphne laat haar vingers en tong over zijn gehele lengte glijden. Als ze voelt dat hij bijna gaat komen trekt ze zich terug en kijkt ze hem grijnzend aan.
Een grom verlaat Louis' mond en in één simpele beweging krijgt hij Daphne's slipje op de grond. Hij draait hen terug om en gewillig spreidt Daphne haar benen voor hem. Zijn vingers glijden over haar lipjes waarna hij uiteindelijk aan haar clitje aankomt. Hij buigt voorover en zijn warme tong verwent haar wanneer hij een vinger bij haar binnenbrengt. Daphne's ademhaling gaat steeds onregelmatiger en wanneer Louis een tweede vinger toevoegt voelt ze haar orgasme opzetten.
"Lou.. Lou!" En voor ze haar zin kan afmaken haalt Louis zich overal weg.
"Deed je ook bij mij" fluistert hij in Daphne's oor. Daphne grijnst en voelt hoe hij langzaam bij haar binnenkomt. Haar mond valt open, maar wordt gesnoerd door Louis zijn lippen. Hij begint harder te stoten en de kamer wordt opgevuld met gekreun en gehijg.
"Da.. DAPHNE!!" Louis schreeuwt haar naar als hij diep in haar klaarkomt en zijn orgasme uitrijdt, waardoor Daphne ook klaarkomt.
"Lou.." Nahijgend komt Louis uit haar en gaat hij naast haar liggen. Hij trekt de lakens over hen heen en nadat Daphne zich tegen hem aan gelegd heeft, valt ze in een droomloze slaap.

--
De volgende ochtend schijnt een zonnestraal door het gordijn naar binnen, waardoor Daphne haar ogen opendoet. Ze woelt wat heen en weer, en duwt zich omhoog als ze niet meer kan slapen. Een kleine gil kan ze nog net binnenhouden als ze merkt dat ze niet in haar eigen bed ligt. Zonder nachtkledij, helemaal naakt. Naast Louis, ook helemaal naakt. Langzaam herinnert ze zich alles van gisteren terug.
'Wat heb ik gedaan?' vraagt ze zichzelf af.
Onmiddellijk slaagt ze de lakens van zich af en zoekt ze haar kleren bij elkaar. Zonder lawaai te maken haast ze zich naar beneden, waar ze in de keuken een aantal snikken niet meer kan tegenhouden. Ze wrijft de tranen snel van haar wangen en stapt de deur uit. Ze moet naar school. Ze is al bijna te laat. Daphne haast zich naar huis. Haar boeken en andere spullen voor school liggen nog thuis. Ze rent de straat in en voor ze aan de voordeur komt vliegt deze open en komt Niall naar buiten gerent.
"Daphne! Ik dacht dat je weg was!!" Tranen van Daphne maken zijn shirt helemaal nat.
"Ik moet naar school" zegt ze, duwt Niall wat opzij en loopt naar binnen voor haar tas. Als ze terug buiten komt houd Niall haar tegen.
"Waar was je?" Vraagt hij wanneer hij Daphne dichter tegen zich aantrekt.
"Bij.. Bij Louis" zegt ze. Niall streelt over haar rug wanneer ze begint alles tegen hem te vertellen. Niall duwt Daphne van haar af.
"En gisteren hebben we seks gehad en dan ben ik deze morgen naar hier gekomen en.." Ze neemt eens diep adem en kijkt Niall aan. Haar broer kijkt Daphne met grote ogen aan.
"Je hebt wat? Met Louis!? Hij gaat er niet goed van zijn!"
"Niall, nee!"
Niall kijkt naar zijn zus en neemt haar nogmaals in een knuffel.
"Ik ga naar school.." Zegt ze zacht voor ze werkelijk richting school gaat.

--
"Louis! Godver!" Niall zwaait de voordeur van zijn huis open en haast zich naar boven. Hij smijt de deur open en ziet dat Louis nog in zijn bed ligt.
"Tomlinson! Waar zat je met gedachten!?"
Louis opent vermoeid en verbaasd zijn ogen.
"Waar zat je met je zatte kop toen je met mijn zus in bed kroop!?"
"Wow, Nialler, kalm aan!" Hij grijpt naar zijn hoofd, dat bonkt als een gek.
"Niets te kalm aan! Daphne is al huilend thuis gekomen deze morgen omdat ze met meneer naar huis was gegaan en dan maar in bed kroop. Zonder ik er iets van wist! Louis.."
"Niall, shut up!" Louis gaat rechtop zitten en kijkt Niall aan.
"Ze is met mij meegegaan en ja.. We hebben seks gehad, maar weet je? Daphne glimlachte, ze genoot. Ik had haar al lang niet meer zo gelukkig gezien.." Niall zucht en kijkt naar Louis' lichaam.
"Vooruit dan! Trek iets aan, en kruip uit je bed!" Niall gooit een kussen tegen Louis' hoofd voor hij de kamer verlaat

--
Na een dagje met Louis beslist Niall om terug naar huis te gaan. Eens hij de deur heeft dichtgeklapt voelt hij dat er iets niet klopt.
"Daphne?" Geen reactie.
"Daph.!?" Nog steeds geen reactie. Haar rugzak staat er nochtans en haar schoenen staan in de gang
"Daphne!?!?" Helemaal in paniek rent Niall naar boven. De deur van haar kamer staat open en haar mobiel ligt op haar bed. Woede borrelt op als hij alle berichten ziet, die in haar inbox staan.
Niall rent terug de gang op, gooit de deur van de badkamer open en een gil verlaat zijn mond, "Daphne!!?" Hij zakt door zijn knieën neer, naast het lichaam van zijn zus.
Hij zoekt naar haar hartslag, maar vindt hem nergens terug.
Enkel vindt hij in haar hand een briefje dat hij al snikkend openvouwt.

'Niall, dank je dat je me wilde helpen, maar alles was te veel. Dank je dat je er voor me was. Ik kon me geen betere broer voorstellen.
Iemand van mijn klas had me tegen jou horen spreken en heel de school was tegen me, maar Louis, dank je voor de zalige avond. Ik vond het toch nog fijn.

Liefs
Daphne
X


Zijn blik glijdt nog een aantal keer over de woorden, die langzaam onduidelijk worden, door zijn tranen die de hele tekst ineen laten lopen.
"Daphne.. Ik zal je missen."

Reageer (3)

  • Memorie

    Omg Het is juist wel goed en mooi geschreven.. Bedankt echt bedankt.. <3.

    1 decennium geleden
  • HorrorxHoran

    Aahhww :( wel jammer dat het een slecht eibd is :( xx kan niet wachten op mijn one shot♡

    1 decennium geleden
  • agirlx

    awh, she died :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen