In deze RPG hebben we drie soorten rollen: Meermensen, vier uitverkorenen en onderzoekers.
Wil je een rol aanmaken? Vol dan dit invullijstje in bij het Rollentopic.
Rol:
Naam:
Leeftijd:
Innerlijk:
Uiterlijk:
[alleen voor onderzoekers]Waarom zo geïnteresseerd in Atlantica?:
Extra:

Meermensen mogen altijd aangemaakt worden, net zoals onderzoekers. Verder zijn we nog op zoek naar de koning van het meervolk.

Uitverkorenen.
Dit zijn mensen met een gave. Bij aanraking met water veranderen zij in meermensen. Hun doel is Atlantica uit de handen van de 'gewone' mensen, of te wel onderzoekers, te houden.

Onderzoekers.
Dit zijn 'gewone' mensen met een speciale interesse in mythen over meermensen en de gezonken stad Atlantica. Zij zijn al eeuwen bezig met het afspeuren de zeeën naar tekenen van de stad en/of de mensen die deze stad bewonen. Sommigen hebben kwade bedoelingen bij het vinden van Atlantica en haar inwoners, anderen niet.

Meermensen.
Meermensen zijn bewoners van de zee. Zij zijn half mens, half vis. Al eeuwen bewonen zij de gezonken stad Atlantica en willen anoniem blijven in de mensenwereld. Toch zijn zij ooit met mensen in aanraking, waardoor er mythen en verhalen ontstaan. Ook bezitten zij de gave van de sirene, waardoor zij allen goed kunnen zingen. Deze stem werk melodisch voor mensenoren en zij raken hierdoor gehypnotiseerd, waardoor de meermensen van alles met hen kunnen doen. Vergeten dat ze in aanraking zijn gekomen met meermensen, bijvoorbeeld. Vroeger werd deze gave gebruikt om zeelieden het water mee in te lokken, om ze zo te verdrinken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen