Rol:
Meerminnen prinses.
Naam:
Sephora Eleonora Ocean, ze wordt ook wel Seph of Nora genoemd. Onder het volk staat ze bekend als de Golden Princess, door haar merkwaardige oogkleur en haar loyaliteit jegens het volk.
Leeftijd:
17 jaar, geboren op de Zonnewende: 21 juni.
Innerlijk:
Sephora is een erg lief, zorgzaam en gelukkig meisje, maar is ook erg verlegen. Ze is nu eenmaal gewent aan de aandacht die ze krijgt van het volk, maar als ze nieuwe meerminnen leert kennen, klapt ze dicht, gaat ze stotteren en bloost ze veel. Ze is nieuwsgierig, dromerig en verzamelt schelpen en bloemen.
Als dochter van de koning en koningin heeft Eleonora veel verplichtingen en is ze enorm netjes opgevoed. Hier wordt ze af en toe gek van, waardoor ze schuilt in een rif niet ver van het kleine koninkrijk.
Sephora heeft ook wel eens last van stemmingswisselingen en is erg koppig, maar ook erg onhandig. Ze heeft een eigen mening die moeilijk te veranderen is.
Uiterlijk:




De lichtblonde, lange haren van Sephora zouden tot haar middel komen als het droog zou zijn, maar omdat ze onder water leeft, zweeft het altijd vrolijk rond haar. Haar ogen hebben een vreemde kleur goud, wat sommigen erg interessant vinden. Ze wordt hierdoor ook de Golden Princess genoemd. Haar ogen worden benadrukt door donkere, lange wimpers. Ze heeft een kleine neus en zachtroze, volle lippen. Haar tanden zijn wit, maar haar hoeken zijn net iets langer dan de rest van haar tanden. Ze heeft een tenger lichaam en haar staart is slank, maar korter dan gemiddeld. Je zou kunnen zeggen dat ze 'klein' is.
De kleur van Sephora's schubben hebben een roze-achtige kleur, met af en toe een rode of zilverkleurige schub ertussendoor. Om haar borsten te verbergen heeft Sephora twee grote, grijze schelpen aan een stuk zeewier gebonden en als topje gebruikt.
Extra:
Sephora is erg hecht met haar familie en de mensen in Atlantica. Ze weet dat zij straks koningin wordt en wil voor altijd vrede in de gezonken stad.
Verder kan ze ook erg goed zingen, beter dan de rest van de meerminnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen