-Rol Eén van de meerminnen.
-Naam Avalon "Ava" Marina Royals
-Leeftijd Achttien jaar, is geboren op eerste kerstdag.
-Innerlijk
-Uiterlijk

Gezicht;



Staart;


Avalon heeft lange licht bruine lokken die reiken tot haar onderrug maar doordat ze het meeste van de tijd in het water is, dansen ze vrolijk rond haar lichaam.
Ze heeft een mooie, egale getinte huid met heel licht wat sproetjes rond haar neus, die je alleen kan zien als je haar gezicht van dichtbij bestudeerd. Verder heeft Ava volle, zachtroze lippen. Haar onderlip is nét iets groter dan haar boven lip. Ze heeft een smal neusje, wat haar een schattig uiterlijk geeft.
Avalon heeft Heterochromia, wat inhoud dat ze twee verschillende oogkleuren heeft. Het is zeer zeldzaam, alleen het komt net iets vaker voor dan Heterochromie; Kleurverschil binnen één iris. Haar linkeroog heeft een velle turquoise kleur met een zwart/donkerblauw randje erom heen. Haar rechteroog heeft een vele gelige kleur met een zwart randje. Haar ogen zijn gesierd met lange, gitzwarte wimpers.
Haar staart ziet er erg bijzonder uit, en anders dan alle andere. Het heeft namelijk het patroon van een Clownsvisje -zoals het visje van Finding Nemo- .
-Extra x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen