Rol: Eén van de meerminnen.
Naam: Eloise Niamh Llandrindod.
Leeftijd: 18, geboren op één januari.
Innerlijk: Eloise is een speels meisje, enorm ongeduldig en kan niet lang stil blijven zitten. Ze is altijd in voor een nieuw avontuur en denkt totaal niet na over de gevaren, ze houdt van wat uitdaging, aangezien ze haar leven veel te saai vind. Eloise is makkelijk af te leiden met boeken, aangezien ze graag leest en dan wel stil kan blijven zitten. Eloise maakt snel vrienden en is totaal niet verlegen, soms zegt ze iets te snel wat ze denkt, wat mensen nogal kan afschrikken. Eloise houdt meermensen graag gezelschap, aangezien ze niet van alleen zijn houdt. Alleen tijdens het lezen vindt ze het wel fijn om alleen te zijn. Eloise is erg eigenwijs, al zeggen meermensen haar iets niet te doen dan doet ze het juist wel, alleen maar om te laten zien dat ze het best kan. Eloise is nieuwsgierig en ze heeft er een hekel aan als iemand geheimen voor haar achter houdt, dan kan ze nogal zeurderig worden. Ze is het meeste van de tijd vrolijk en zwemt met een glimlach op haar gezicht rond, ondanks haar stemming van dat moment. Ze probeert het altijd te verbergen als ze verdrietig is.
Eloise bestudeert graag mensen, ze voelt zich thuis aan de oppervlakte van het water. Naast lezen en het bestuderen van mensen zingt ze graag, of ze nou vrolijk of verdrietig is.
Uiterlijk:





Eloise heeft krullende blonde haren tot boven haar schouder, die ze vrijwel altijd los draagt. Haar ogen zijn ijsblauw gekleurd, wat Eloise soms een kille uitdrukking geeft. Haar ogen worden omringd door lange, krullende wimpers. Haar staart is van dezelfde kleur als haar ogen - ijsblauw. Eloise heeft een hoge, zangerige stem die aangenaam in de oren klinkt van meermensen, en al helemaal voor gewone mensen. De wenkbrauwen van Eloise zijn donkerder dan haar haarkleur. Ze heeft een redelijk lichte huid, een klein neusje en zachtroze lippen. Eloise' borsten worden bedekt door twee grote, donkerblauwe schelpen.
Extra: x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen