Rol: Onderzoeker
Naam: Ethan Joshua Rosefield
Leeftijd: 22 lentes oud ,hij verjaard op de eerste dag van mei
Innerlijk: Ethan is een aardig en sociaal iemand ,die altijd wel houd van lachen. Hij heeft Grieks/Latijn gevolgd en studeerde daarna Mythologie. Ethan is ook een sportief type en gaat iedere ochtend gaan joggen om zijn conditie te behouden ,ook deed hij vroeger andere sporten ,maar daar spendeerde hij minder tijd in ,door zijn studies. Hij is een leergierig iemand ,die ook wel graag gelijk heeft. Ondanks dat veel mensen denken dat Ethan veel liever met zijn neus in de boeken zit is dat net niet zo. Hij gaat ook wel graag eens uit naar een café of een feestje of zit gewoon bij vrienden thuis wat te drinken. Ook is hij een af en toe een flirt bij meisjes die hij een beetje kent, maar hij zal niet al te gauw een relatie beginnen ,omdat hij maar al te goed weet wat er gebeurt als je een relatie hebt met iemand die je alleen vanbuiten mooi vind. Ethans ouders zijn uit elkaar sinds 2009 ,wat hem toen erg diep raakte ,maar nu is hij er wel aan gewend. Met zijn vader heeft hij veel meer contact omdat hij een betere band heeft met hem en zijn stiefmoeder. Ethan heeft 2 jongere zusjes ,die dan wel vaker bij hun moeder zitten ,maar in het weekend ,bij zijn vader of af en toe bij hem in het kleine appartementje die hij net kan huren.

Uiterlijk:



Ethan heeft warrige bruine haren die hij vaak in een losse kuif zet en lichtgroen/gele ogen ,die altijd wel vrolijk staan. Ethan is sportief gebouwd en is 1m79 lang.Op zijn pols heeft hij een smalle tattoo zitten.
Ethan zijn stijl is vooral casual en tomboy achtig. Je zult hem niet rap zien lopen in een pak. Vaak draagt Ethan rond zijn nek een simpele ketting met een lichtpaars steentje aan. Hij had het ooit gekregen van zijn jongste zusje die nu ondertussen 15 is en had haar beloofd het altijd te dragen.

Waarom zo geïnteresseerd in Atlantica?: Ethan heeft Mythologieën gestudeerd en was altijd al zeer gefascineerd geweest over verhalen. Zowel van de Griekse mythologieën tot aan de Noordse verhalen. Niet alleen daarom koos hij ervoor om onderzoek te doen ,maar ook door een ander feit. Toen hij een jaar of 14/15 was huurden zijn ouders een vakantie huisje bij het strand en iedere avond bleef hij buiten op het strand om naar de prachtige zeegolven te kijken en naar de bijna betoverende geluiden te luisteren. Vaak dacht hij dat de zee een lied zong en op een dag ging hij op onderzoek uit, wat niet goed afliep. Hij klom of de glibberige rotsen en ,gleed uit ,waarna hij in het diepe water viel. Doordat hij zijn hoofd had gestoten was hij bewusteloos en zou hij verdronken zijn, maar iets ,heeft hem gered. Het enige waar hij een korte herinnering van heeft ,was een bloedmooie dame ,die een vissenstaart had en zo weer wegdook in de oceaan. Vele zeiden dat hij zijn hoofd gestoten had en die dingen gedroomd had. Maar de flashback bleef hem maar achtervolgen ,waardoor hij er steeds meer in geloofde.
Extra: Ethan heeft last van verdrinkingsangst. Sinds dat ongeval ,waar hij al bijna het leven werd ontnomen heeft hij nooit meer in de buurt zeeën of meren geweest. Met dit onderzoek wil hij zijn angst trotseren en bewijzen dat hij na al die jaren gelijk heeft gehad over het bestaan van Sirenes en meerminnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen