Rol: Uitverkorene (meerman)
Naam: Larvior (Larv) sharktale
Leeftijd: net 19 Geboren op de derde volle maan in mei

Uiterlijk:



Larvior is vrij bleek. Hij heeft warige goudkleurige lange haren. Op het land, draagt hij een gestolen blauw shirt waarbij de mauwen totaan zijn elebogen komen larvior is op het land vrij klein en word voor een groot deel aangezien als kabouter. Zijn parelmoer kleurige ogen, maken hem aantrekkelijk.., met daaronder een iets te lange blauw broek. In het water draagt hij nog steeds de linnen shirt, met daaronder een staart van een haai. Zijn vingers worden zelf ook wat langer als hij ook maar even water aan raakt. Alleen Larvior is niet zoon grote spetter, als wat meerminnen meestal zijn.


Karakter: Larvior is als mens en meerman, vrij nieuwschierig en wilt alles weten wat los en vast zit. Daarbij speurt hij graag oude schepen af die gezonken zijn. Ook mensen vind hij aantrekkelijk om te bestuderen.
Hij kan niet legen tegen anderen. Ook houd hij graag van een lolletje en neemt iedereen in de maling. Door het verlies van zijn ouders (die hij zelf vermoord heeft) is hij soms wat teruggehouden, maar laat het minder snel meken. Bovenwater is hij minder actief dan onderwater, meestal brengt hij de tijd door op rotsen om met zijn goede vrienden de zeedieren.


Extra: Hechte band met de zeedieren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen