Rol: Zeemeerman
Naam: Micheal David Crystal (Hij word liever Mike genoemd ,maar sommigen noemen hem soms Mikey.)
Leeftijd: 19 jaartjes oud. Hij is jarig op 25 Juli
Innerlijk: Micheal is een aardige ,maar zeer onzekere jongen, waardoor hij ook zeer verlegen kan overkomen bij anderen. Net zoals alle andere sirenes is Mike een ster in zingen en verder is hij ook erg muzikaal. Als je hem dan ook zoekt ,is hij vaak in grotten te vinden. De stilte van de zee ,kan hij soms de mooiste 'muziek' vinden, daar zoekt hij dan ook meestal moet en hoop om iets te bereiken. Micheal kan soms naïef en te hulpvol zijn en kan dan ook rap breken. Vaak zwemt hij dan ver weg van zijn problemen. Micheal is een best wel onhandig iemand en word nogal rap ongemakkelijk bij andere mensen. Hij hoopt wat zelf zekerder te worden ,maar hij weet niet hoe.
Uiterlijk:



Michael heeft honingblonde haren en kristal blauwe ogen waar zijn familie erg bekend om staat. Mike is 1m76 lang en heeft een koperkleurige staart. Als familie aandenken heeft hij een armband met zeewier ,met daaraan een kristal aan vast gemaakt.

Extra Micheal heeft al sinds zijn kindertijd een enorme crush op iemand. Hij had dan ook ooit liedjes en gedichten voor haar gemaakt ,maar die heeft hij dan verborgen zodat niemand ze ooit zou zijn of horen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen