Rol:
Meerman.
Naam:
Mako Christian Fin
Leeftijd:
19 jaar. Geboren in mei.
Innerlijk:
Mako is een lieve, hardwerkende jongen met een groot hart. Hij houdt ervan plezier te hebben, maar heeft ook een erg serieuze kant. Deze kant van hem is aangescherpt door het overlijden van zijn moeder, die gedood is door een haai. In dezelfde aanval is ook Mako gewond geraakt, waar hij een groot litteken op zijn borst aan heeft overgehouden.
Hij is ook erg serieus als het over zijn werk gaat. Hij helpt zijn vader in de keuken van het koninklijk paleis. Hij vind het werk erg leuk en houdt van de gezelschap van zijn vader, maar ook die van de prinses, Sephora. Hij kent haar al bijna heel zijn leven en de twee zijn erg hecht geworden. Mako is echter niet verliefd op haar, hij heeft al een tijdje een oogje op een landmeisje. Sephora is de enige die dit weet.
Uiterlijk:




Hij heeft halflang, donkerbruin haar en grijs/blauwe ogen. Hij heeft een rechte neus, dikke, donkere wenkbrauwen en smalle lippen.
Zijn ogen worden omrandt door lange, donkere wimpers.
Mako's bovenlichaam is redelijk gespierd, doordat hij zwaar werk verricht. Hij heeft hierdoor ook een groot litteken van zijn linkerborst tot aan zijn schouder, doordat hij eens is aangevallen door een haai.
Zijn staart heeft een zilver/grijzige kleur, die af en toe een klein beetje naar het blauw kleurt, door bijvoorbeeld het zonlicht.
Extra:
Hij is de zoon van de kok van de koninklijke familie en moet vaak meehelpen. Hierdoor is hij vaak in het paleis te vinden en kan hij goed opschieten met de prinses, Sephora. Zijn moeder is helaas overleden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen