Voortplanten tussen meermens en mens is mogelijk, maar dan zal één van de twee zijn levenswijze moeten opgeven. Of de mens wordt meermens, of de meermens wordt mens. Na deze verandering is er geen mogelijkheid weer terug te veranderen. Tenzij je één van de vier uitverkorenen bent.
Hoe mensen zich voortplanten is bekend, meerminnen planten zich op een verschillende manier voort.
Ze kunnen seks hebben, hoewel dit op een andere manier gedaan wordt dan bij mensen. Vrouwen hebben een opening (vergelijkbaar met een menselijke vagina) in het begin van de staart, vlak onder de romp (op dezelfde plek als bij mensen het kruis). Mannen hebben ongeveer hetzelfde als een menselijke penis, maar deze kan ingetrokken worden. Beide geslachtsdelen worden bedekt door een dik vlies dat vast groeit aan de staart. Dit is niet te zien, maar meermensen weten van elkaar waar dit plekje zit. Als 'voorspel' wordt dit vlies verwijderd, hoewel dit niet bij iedereen pijnloos is.
Meerminnen kunnen echter niet zwanger worden, maar leggen eieren die lijken op die van een kip, maar goud van kleur zijn. Ze zijn een stuk harder en als ze uitkomen scheurt de baby het ei uit elkaar, vlies voor vlies. De schil die overblijft is echter erg voedzaam voor de baby en wordt dus opgegeten. De eieren zijn ongeveer zo groot als een A4-boek, maar beginnen zo klein als een vuist. De tijd tussen het leggen van het ei (of eieren, hoewel een tweeling erg uniek is bij zeemeerminnen, laat staan drielingen) en het uitkomen hiervan duurt even lang als bij een mens, negen maanden dus. De eieren laten zeemeerminnen echter niet achter, maar dragen ze op hun rug bij in een speciale, van zeewier gemaakte buidel.

Dit is een erg vreemd en awkward hoofdstuk, ik weet het, maar om alle onduidelijkheden te vermijden heb ik dit verzonnen.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen